[App_rpt] No DTMF control

Gary gary at tcomeng.com
Wed Jan 3 01:26:54 EST 2007


If you do not have the line in there, it will default to a * character as the first digit.
That line goes in the repeater definition section.

If you can post your config we can see if it has any other issues.


Gary


Will Wright wrote:
> Gary,
> 
> This is really something new to me. I check my current rpt.conf and two
> of my old simplex rpt.conf and the line you described was not there???
> So, I wonder what was making it work before with out the line you
> described? Strange, I must say, maybe there's more than one way to
> program for prefix characters? or maybe I just don't have it defined. Ok
> what section should I place this line below?
> 
>>> funcchar = *	;function lead-in character (defaults to '*')
> 
> What did happen here, I entered these parameters below in [2059]. Trying
> to understand what Jim explained in a previous post, but I guest I miss
> the boat on that too. 
> 
> Did you follow this? And where in rpt.conf does this info goes? I'm
> still trying to understand how to talk to my alien controllers hi hi,
> hard wired in the circuit with the Asterisk controller. 
> 
> Anyway back to the dtmf action. Once I took the info out below and
> restarted the Asterisk computer, I regain the dtmf tones and the node is
> now responding.  
> 
> propagate_dtmf = yes
> linktolink = yes
> inxlat = #543,#544,0123456789ABCD
> outxlat = *7,*0,0123456789#ABCD
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> App_rpt mailing list
> App_rpt at lists.illiana.net
> http://lists.illiana.net/mailman/listinfo/app_rpt



More information about the App_rpt-users mailing list