[App_rpt] tail messages not working

Stephen Rodgers hwstar at rodgers.sdcoxmail.com
Tue Oct 30 00:00:06 EDT 2007


Mark,

This seems to work for me:

tailmessagetime=2000

tailsquashedtime=1000

tailmessagelist=vm-and,vm-and,vm-and

Are you sure that you put it in an active numeric stanza?
Also, do you have an idrecording defined, and is it working correctly?

Additionally, I tried using files which didn't exist, and you do get an
error message at the console.

Do you have multiple node stanzas in the config file? If you are using
the sample config file rpt.conf.sample, that could be the case?

I have app_rpt version 0.76.



P.S. I shipped your card on Saturday.


Steve.



Mark Hagler wrote:
> Hello Everyone,
> 
> I received the Analog Interface board today in the mail (Steve must
> have shipped it SUPER priority mail).   To play with the software
> quickly I just connected it via two Yaesu FT-7800R mobile radios (via
> the 6-pin DATA jacks) and it works very nicely.
> 
> One thing that I can't get to work right is tail messages.  I put this
> in my config file:
> 
> tailmessagetime=2000                    ; Play a tail message every 5 mins
> tailsquashedtime=1000                   ; If squashed by another user
> tailmessages=tail1,tail2,tail3          ;list of messages to be played
> for tail message
> 
> And I have recorded a sample audio file and copied it three times
> (tail1.gsm, tail2.gsm, tail3.gsm).   It doesn't look like app_rpt is
> even trying to play tail messages, as in I do not get any errors on
> the Asterisk console about missing audio files.
> 
> Just for testing I set the value to 2 seconds to get it to try to play
> the files but it's not.
> 
> Any thoughts?
> 
> Thanks,
> 
> Mark
> _______________________________________________
> App_rpt mailing list
> App_rpt at lists.illiana.net
> http://lists.illiana.net/mailman/listinfo/app_rpt
> 




More information about the App_rpt-users mailing list