[App_rpt] This might help you help me figure out what is goin' on...

Stephen Rodgers hwstar at rodgers.sdcoxmail.com
Fri Feb 15 21:08:20 EST 2008


First off, The EEPROM notices can be safely ignored. With a modified USB
fob, there is no EEPROM facility. All level settings are stored in a file.

The correct command is "radio tune rxnoise". There is no "radio tune"
command.

You should have an AC noise waveform at the tap on the voltage divider
during the "radio tune rxnoise" test Preferably, you should check it
with a scope and see what the level is. Levels less than 50 millivolts
peak to peak at the tap could be your problem.



Roger F. Jordan Sr. wrote:
> Hi everyone.
> 
>  
> 
> I am getting an error in the cli as follows.
> 
>  
> 
> [Feb 15 16:41:36] NOTICE [10592]: chan_usbradio.c:1079 hidthread
> UNSUCCESSFUL: EEPROM checksum BAD OR No EEPROM installed on channel usb
> 
> [Feb 15 16:41:36] NOTICE [10593]: chan_usbradio.c:1079 hidthread
> UNSUCCESSFUL: EEPROM checksum BAD OR No EEPROM installed on channel usb1
> 
>  
> 
> Still unable to get anything to adjust with the radio tune command.
> 
>  
> 
> Does the above line look familiar to anyone
> 
>  
> 
> Best Regards,
> 
> Roger W4RFJ
> 
> 
> 
> 
> ------------------------------------------------------------------------
> 
> _______________________________________________
> App_rpt mailing list
> App_rpt at lists.illiana.net
> http://lists.illiana.net/mailman/listinfo/app_rpt




More information about the App_rpt-users mailing list