[App_rpt-users] Bug or wrong implementation?

Bob Brown - NØEUH bbrown at byrg.net
Fri Jul 31 10:17:40 EDT 2009


(should have gone to list sorry)

I have noticed this too

i want to hook this up to a repeater directly or to a subscriber radio
in half duplex to use as remote link

and i get the same thing as your are describing.

except i am using a USB (w9sh device)
--
Thanks in Advance

   Bob Brown, NØEUH

   Kansas City Metro Area

   http://sm0kenet.net

   http://byrg.net

   http://kcdstar.byrg.net

Ted Turner  - "Sports is like a war without the killing." -
http://www.brainyquote.com/quotes/authors/t/ted_turner.html


On Fri, Jul 31, 2009 at 09:05, Stephen - K1LNX<k1lnx at k1lnx.net> wrote:
> I don't understand something, and before I file this as a bug report
> on Mantis, I want to make sure that it is.
>
> My current setup consists of a DMK URI, and an Icom UHF commercial
> radio running simplex. I have this parameter set in usbradio.conf:
>
> duplex=0
>
> If I set duplex=1, it will continually kerchunk. If I set it back to
> duplex=0, when the radio receives a signal, it will transmit.
>
> Only by adding this to my node stanza in rpt.conf will it behave as expected:
>
> duplex=1
>
> Either I'm not understanding how this works, or I don't have something
> configured or implemented correctly, or it's a bug?
>
> tnx
> Stephen
> K1LNX
>
> --
> **********************************
> Stephen Brown - ARS K1LNX
> Johnson City, TN EM86
> http://www.k1lnx.net
> google voice: 423-665-9367
> **********************************
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at qrvc.com
> http://qrvc.com/mailman/listinfo/app_rpt-users
>



More information about the App_rpt-users mailing list