[App_rpt-users] debugging chan_irlp

James Nessen nessenj at jimsoffice.org
Tue May 26 11:39:00 EDT 2009


Just to add..

I left my node connected to the western reflector (monitor mode) all night
long and fired up the HT this morning to find that the connection to was
still established, however the audio was sounding like there is a codec
mismatch (raspy and broken).

Any ideas?

Jim, K6JWN

On Mon, May 25, 2009 at 10:14 PM, James Nessen <nessenj at jimsoffice.org>wrote:

> are there any cli commands to enable extra debugging for chan_irlp?  I have
> recently noticed while connected to an irlp station that after x amount of
> time (varies), something happens that causes asterisk to crash.  I normally
> notice this behavior while someone is talking, their voice stream will be
> fine, then start to chop up and then silence (crash).
>
> So far, I have noticed this behavior on IRLP 9456 (UNCOMP).  I am running
> Limey Linux (1.0.7?) on the i3386.  I will leave it dialed up over night to
> an ADPCM station to see if the problem persists there as well.
>
> Jim
> --
> Jim Nessen K6JWN
> Email: nessenj at jimsoffice.org | Ph: 530.979.0894
> IRLP: Nodes 3598 and 3633 | Echolink: 83598 K6JWN-R | AllStar: Nodes 2142
> and 2165
>
>
>


-- 
Jim Nessen K6JWN
Email: nessenj at jimsoffice.org | Ph: 530.979.0894
IRLP: Nodes 3598 and 3633 | Echolink: 83598 K6JWN-R | AllStar: Nodes 2142
and 2165
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20090526/d6cadc82/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list