[App_rpt-users] ACID install issue anyone seen this before? anyone know the centos default root password?

Steve Gladden steve at michiganbroadband.com
Fri Nov 20 00:09:42 EST 2009


Steve Gladden wrote:
> Anyone seen this before? anyone know the Centos default root password?
>
>   
>> Meanwhile I'm going to try this on a 3Ghz all Intel much faster and see 
>> if the radio drop outs are indeed gone or if they're all still there
>> and if in the same way or different...
>>     
>
> Or not... just tried installing ACID on two different *new* systems..
> On both systems it goes and does everything updates & all..
> I think it even compiles asterisk.. or sor sure at least starts into that process..
>
> There's some sort of 'error right before it goes to the login screen but goes by in less than 1/2 second..
> Hitting shit+pageup shows some scrollback but not the error..
>
>
> Whie instlling ACID It goes straight to a login screen right after install and never EVER prompts for anything at all..
> Anyone know the default root password on ACID if the install is doing this?
>
>
> Strange this happened a few days ago on one of the slower test systems...
> My only choice was to reboot and start all over again..
> and it worked the 2nd time..
>
> Just tried 4 times here and each time it seems to do everything including all of the updates (centos)..
> then just goes to a login prompt.. (I'm positive it's re formatting the hard drive during the install.
> I've also tried other install media..
>
> rebooting just comes back to login again.. it somehow installed having not prompted for anything and it set a root password.
>
> Tried two computers total of 5 times this evening same result.
> It's almost as if some web resource is down and the install is bailing and doing some other default action along with setting up
> a password for root on it's own.
>
> everything seems to install and just goes to a login prompt never having asked for anything like it normally does
> where it asks for your node number/pass and callsign.
>
> Centos's LiveCD root password 12qwaszx does not work.
>
>
> Thanks!!
> Steve
>
>
>
>
>   

I feel like a dork but I'm going to go attempt the install (again) but 
with a video camera trained on the screen
 so I can catch that 1/4 to 1/2 second or error on the screen before it 
jumpts to a login prompt.





-- 
This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.




More information about the App_rpt-users mailing list