[App_rpt-users] Fw: intermittent problem, TX hangs up

KT9AC kt9ac at ameritech.net
Sun Apr 11 16:35:38 EDT 2010


Great to hear! Welcome to Asterisk.

On 04/11/2010 03:11 PM, Kyle Whitney wrote:
> Wanted to let people know what the fix was. I was using a dell 1521 
> laptop. I switched it out with an old IBM T-22 and now everything 
> works fine. I don't know if app_rpt does not get along with AMD 64 bit 
> processors or what.... but it works excellent now.
>
> Thanks,
> Kyle
>
>
> --- On *Thu, 4/8/10, Kyle Whitney /<kc0voe at yahoo.com>/* wrote:
>
>
>     From: Kyle Whitney <kc0voe at yahoo.com>
>     Subject: intermittent problem, TX hangs up
>     To: app_rpt-users at qrvc.com
>     Date: Thursday, April 8, 2010, 7:00 PM
>
>     Hello all! I am a new user of the app_rpt. I have been having an
>     issue where the repeater will stay keyed until it times out.  This
>     usually happens after a transmission, it will stay keyed up until
>     the timeout in the gm300 shuts it down and yet others its like a
>     reeeeealy long squelch tail (about a minute to 1.5) during this
>     time it will pass no audio. I wanted to ask if this has happened
>     to anyone else? what did you do to fix it?
>
>     Thanks,
>     Kyle
>
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at qrvc.com
> http://qrvc.com/mailman/listinfo/app_rpt-users
>    
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20100411/5e0883e5/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list