[App_rpt-users] dtmf decode during phone patch up not working

George Csahanin george at dyb.com
Tue Dec 28 08:08:31 EST 2010


That's what I was trying. If the patch is down it decodes, I can see it on 
the CLI. But if the patch is up, after *6 and getting only dial tone, it 
will not decode.

GeorgeC
----- Original Message ----- 
From: "Ken" <ke2n at cs.com>
To: "'George Csahanin'" <george at dyb.com>; "'KB3ORS - Brian'" 
<kb3ors at windstream.net>; <app_rpt-users at ohnosec.org>
Sent: Monday, December 27, 2010 10:44 PM
Subject: RE: [App_rpt-users] dtmf decode during phone patch up not working


> On mine, it takes #0 to drop the dial tone (just # will not do it.  I 
> think
> this is the default behavior).
>
> Of course, thanks to this:
>
> [functions]
> 0=autopatchdn ; Autopatch down
>
> *0 will also bring down the patch - have you tried that??
>
> Ken
>
> (using version 0.267)
>
>> -----Original Message-----
>> From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org [mailto:app_rpt-users-
>> bounces at ohnosec.org] On Behalf Of George Csahanin
>> Sent: Monday, December 27, 2010 8:27 PM
>> To: KB3ORS - Brian; app_rpt-users at ohnosec.org
>> Subject: Re: [App_rpt-users] dtmf decode during phone patch up not
>> working
>>
>> Sorry, I thought it was standard.
>>
>> Should dump the patch
>>
>> From rpt.conf:
>>
>> 6=autopatchup,noct=1,farenddisconnect=1,dialtime=20000  ; Autopatch up
>> 0=autopatchdn
>>
>> GeorgeC
>>
>
>> App_rpt-users mailing list
>> App_rpt-users at ohnosec.org
>> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> 





More information about the App_rpt-users mailing list