[App_rpt-users] chan_echolink does not announce disconnects

ke6sth at ke6sth.ampr.org ke6sth at ke6sth.ampr.org
Sun Feb 21 16:29:44 EST 2010



I don't even hear a beep, is that something I can configure? should it be 
configured by default? I am new at this so this is something I am 
learning at the moment. This is for echolink is that handle using IAX 
channel?

--Sione KE6STH

On Sun, 21 Feb 2010, Ken wrote:

> oh - disconnect message for IAX?  I never hear one either, only the beep.
>
> here is what appears on the screen
>
> ke2n*CLI> rpt fun 27021 *12560
> == Parsing '/var/lib/asterisk/rpt_extnodes': Found
> == Parsing '/var/lib/asterisk/rpt_extnodes': Found
> == Parsing '/var/lib/asterisk/rpt_extnodes': Found
> == Parsing '/var/lib/asterisk/rpt_extnodes': Found
> == Parsing '/var/lib/asterisk/rpt_extnodes': Found
>   -- Hungup 'IAX2/64.27.0.247:4569-15678'
>   -- Hungup 'Zap/pseudo-105602502'
>   -- Hungup 'Zap/pseudo-1114550565'
>
>
>  - Ken Jamrogowicz
>
>
> -----Original Message-----
> From: ke6sth at ke6sth.ampr.org
> To: app_rpt-users at qrvc.com
> Sent: Sun, Feb 21, 2010 2:58 am
> Subject: [App_rpt-users] chan_echolink does not announce disconnects
>
>
> Hi All,
>
> new here to using my repeater with asterisk. I just got setup using ACID
> everything works greate except one thing, echolink does not announce
> disconnects, is there a setting for that to happen?
>
> Thanks,
> --Sione KE6STH
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at qrvc.com
> http://qrvc.com/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>



More information about the App_rpt-users mailing list