[App_rpt-users] Build fails on v 0.219 - successful with 1.4.23-pre

KT9AC kt9ac at ameritech.net
Tue Mar 23 21:23:47 EDT 2010


Just an update...

I was originally trying the ACID downloaded version to compile in the 
MDC1200 code, and was getting the same failure. Did a SVN download of 
the current 'astsrc-1.4.23-pre' and moved the mdc_decode.[ch] files into 
/usr/src/asterisk/apps and it all compiled!

I'll try some config samples and see what I get for outputs.

Thanks to everyone for getting this going so quickly!

Tony

Jim Duuuude wrote:
> Since Im going to have to make a 0.220 release to fix this
> (its not even a flesh wound :-) ), can any one provide me with
> any useful information about the MDC-1200 commands to that I can
> make this a non-trivial release???
>
> JIM WB6NIL
>
>
> ________________________________
>   
>> Date: Tue, 23 Mar 2010 09:09:26 -0700
>> Subject: Build fails on v 0.219
>> From: hkwilliamson at gmail.com
>> To: telesistant at hotmail.com
>>
>> Hi Jim,
>>
>> The build of v.0.219 fails during the compile of app_rpt.c due to #include of missing mdc_decode.c. It's apparently an include path issue that I didn't take the time to figure out, instead opting to copy mdc_decode.[ch] files into the app subdir. The make worked fine then but obviously there is a correct fix for this.
>>
>>
>> Regards,
>>
>> Keith
>> KF7DRV
>> Allstar: 2541
>>
>>     
>  		 	   		  
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at qrvc.com
> http://qrvc.com/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>   



More information about the App_rpt-users mailing list