[App_rpt-users] morse id?

James Nessen nessenj at jimsoffice.org
Fri Sep 10 15:33:46 EDT 2010


Well, to temporarily test this, I have been modifying directly in rpt.conf and restarting and doing nothing at the portal level.

Jim, K6JWN

On Sep 10, 2010, at 12:32 PM, hwstar at rodgers.sdcoxmail.com wrote:

> Hi Jim,
> 
> You are changing them at the portal level, and by editing rpt.conf, correct? Editing the config files on the server is not going to work
> when the server has been set up to download its configuration from the portal.
> 
> Steve
> WA6ZFT
> 
> 
> On Fri, Sep 10, 2010 at 12:22 PM, James Nessen wrote:
> 
>> downloaded from the portal.
>> 
>> Jim
>> 
>> On Sep 10, 2010, at 12:20 PM, hwstar at rodgers.sdcoxmail.com wrote:
>> 
>>> This this being downloaded from the portal or is it a register-only node?
>>> 
>>> Steve
>>> WA6ZFT
>>> 
>>> 
>>> 
>>> On Fri, Sep 10, 2010 at 10:45 AM, James Nessen wrote:
>>> 
>>>> I am having an issue with the morse id settings, it seems that no matter what I change them to, they actually never change when the node plays them
>>>> 
>>>> example:
>>>> 
>>>> [2142]
>>>> ...
>>>> morse=morse2142
>>>> ...
>>>> 
>>>> [morse2142]
>>>> 
>>>> speed=22
>>>> frequency=941
>>>> amplitude=4096
>>>> idfrequency=941
>>>> idamplitude=2048
>>>> 
>>>> I restarted asterisk after changing this (first doing a rpt reload and then a full restart) and it is still playing at 800hz at 18wpm
>>>> 
>>>> Anyone else noticing this same behavior?
>>>> 
>>>> Jim, K6JWN
>>>> _______________________________________________
>>>> App_rpt-users mailing list
>>>> App_rpt-users at qrvc.com
>>>> http://qrvc.com/mailman/listinfo/app_rpt-users




More information about the App_rpt-users mailing list