[App_rpt-users] New User Question

hwstar at rodgers.sdcoxmail.com hwstar at rodgers.sdcoxmail.com
Thu Sep 16 14:40:38 EDT 2010




On Thu, Sep 16, 2010 at 8:41 AM, Corey Dean   N3FE wrote:

> I have been enjoying working on my node now that I have found a couple
> of the right sound fobs.  This morning I created a couple of sound 
> files
> in the right format and put them where they were suppose to go and all
> is working well.
>
>
> I was in monitor mode listening to the Winsystem earlier today and my
> voiceid went off.  I heard someone from the winsystem say that they
> heard my voice id and it came across the whole system.
>
> As far as configuring the node for the id all I did was was comment 
> out
> the cw line using a ; and retyped the line as to where my sound file
> went.  Is there something I am missing?  I thought using the *2 
> command
> put the link in monitor only.  That is what it stated.  Why would they
> be hearing my voice id's coming across their asterisk repeaters?  I
> think this happened this morning as well when I was connected to 
> another
> all star node...
>
>
> Any ideas or suggestions?
>
>
> Corey  N3FE
>
> Allstar node 2337
>
> --
> This message was scanned and is believed to be clean.
>
>
>
>      ------------------------------
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at qrvc.com
> http://qrvc.com/mailman/listinfo/app_rpt-users

ID sound files should be played locally only.

Is it reproducible 100% of the time? and does it only happen when in 
monitor mode and not transceive mode?
What version of app_rpt are you running?
Set your ID timer to 30 seconds and play with it in monitor and 
tranceive on another node you can monitor outside
of the WinSystem.

Steve
WA6ZFT





More information about the App_rpt-users mailing list