[App_rpt-users] Beagleboard/Lox

Jim Duuuude telesistant at hotmail.com
Sun Aug 21 14:34:13 EDT 2011


PS. and dont forget the 'frog' command :-)

JIM

From: telesistant at hotmail.com
To: njgarbenis at gmail.com; app_rpt-users at ohnosec.org
Date: Sun, 21 Aug 2011 11:32:51 -0700
Subject: Re: [App_rpt-users] Beagleboard/Lox








chan_beagle follows the so-far consistent device specification
methodology (Asterisk CLI command) of <device-type> active <device-name> 

for chan_beagle, and your chan_beagle device named 'beagle1234'
it would be:

beagle active beagle1234

for chan_simpleusb, and your chan_simpleusb device named 'fred42'
it would be:

susb active fred42

for chan_usbradio, and your chan_usbradio device name 'usb5678'
it would be:

radio active usb5678

[since chan_usbradio did this first, I think you can see the reasoning
by which the particular syntax was chosen :-) ]

Also, you can do <device-type> active
(with no device specified) to see which is currently "active" (selected).

JIM WB6NIL


> From: njgarbenis at gmail.com
> Date: Sun, 21 Aug 2011 14:27:21 -0400
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: [App_rpt-users] Beagleboard/Lox
> 
> I have a beagle board setup with the Lox board using both ports. When I use beagle tune to adjust audio it only works with port a. How change this to adjust port/node b
> 
> Neal
> 
> Sent from my iPhone
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
 		 	   		  

_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at ohnosec.org
http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20110821/d669af22/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list