[App_rpt-users] Completing install w/o URI in place

Tony KT9AC kt9ac at ameritech.net
Wed Aug 31 11:54:31 EDT 2011


I just want to ensure that my friend's install can finish w/o the hardware being plugged in.

He aborted it before entering the node information, so we'll have to run the "phase2.sh" script again, etc to get it on the network where I can get to it remotely.

It's been a few years since I did a clean install...

--- On Wed, 8/31/11, Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com> wrote:

From: Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
Subject: RE: [App_rpt-users] Completing install w/o URI in place
To: kt9ac at ameritech.net, "app_rpt mailing list" <app_rpt-users at ohnosec.org>
Date: Wednesday, August 31, 2011, 10:44 AM






so, what is stopping you?

> Date: Wed, 31 Aug 2011 08:41:14 -0700
> From: kt9ac at ameritech.net
> To: App_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: [App_rpt-users] Completing install w/o URI in place
> 
> I'm helping to do a remote install of a new node, but we don't have the URIx attached yet (just ordered it).
> 
> Is it possible to just allow my friend to complete the CentOS and post install with our node number to get it on the network? The hardware should be ready in a few days for that node, then we'll finish the config at that time.
> 
> Thanks,
> Tony
> 
> 
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
 		 	   		   
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20110831/30c8ca05/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list