[App_rpt-users] App_rpt-users Digest, Vol 25, Issue 14

Doug Hutchison specialq.que at ntlworld.com
Fri Mar 11 15:51:12 EST 2011


Ok, when you start the system, does the led on the URI blink?

At what point does the URI stop...what steps are required to get it to 
the 'shutdown' state?

D


On 11/03/2011 8:30 PM, Pawlowski, Adam wrote:
> The shutdown is the URI itself, it simply shuts off. No LEDs, no audio, no activity.
>
> Adam
>
>    
>> Message: 4
>> Date: Thu, 10 Mar 2011 19:24:47 +0000
>> From: Doug Hutchison<specialq.que at ntlworld.com>
>> To: App_rpt-users at ohnosec.org
>> Subject: Re: [App_rpt-users] DMK URI and Segfault
>> Message-ID:<4D79257F.9020300 at ntlworld.com>
>> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
>>
>> Hello Adam,
>>
>> Would be tempted to suggest time out timer on the HTX but with a
>> varying
>> time probably not.
>>
>> When you say shuts down, do you mean the transmitter? If so is the PTT
>> led on the URI still on?
>>
>> D
>>
>>
>> On 10/03/2011 19:02:56, Pawlowski, Adam (ajp26 at buffalo.edu) wrote:
>>   >  Afternoon,
>>   >
>>   >  I've been working on setting up a simplex node using a DMK URI and a
>> HTX-212, and I have many things I need to iron out. I've found I have
>> some sort of trouble going on, when the PTT is keyed, in a varying but,
>> often short period of time, the unit shuts off. The cable is still open
>> and unshielded, so I imagine this to probably be the source of that
>> problem. Outside of this, I can't see any good way to reset the device
>> without hanging the system. If I pull the unit, it recognizes that it
>> is
>> gone, but, re-attaching it causes the machine to lock hard with some
>> display on the screen that seems to be in reference to this device or
>> USB something-or-other. This is on my desktop, ACID Linux, i7 870,
>> Intel
>> Extreme motherboard.
>>   >
>>   >  Has anyone had this one happen? Obviously, I'd prefer not to unplug
>> it anyways, but, with the troubleshooting, it seems I must do so.
>>   >
>>   >  Adam
>>   >  KC2YQF
>>   >
>>   >  Also, it seems the kickstart script looks for /dev/hda to start
>> with,
>> mine are all sXX drives, which seemed to work out anyways, it picked
>> "sdd" using some process I'm not sure of. It also did me the favor of
>> eliminating the partition table on all of my other drives, which, while
>> recoverable, wasn't particularly thrilling.
>>   >
>>   >
>>   >
>>   >
>>   >  _______________________________________________
>>   >  App_rpt-users mailing list
>>   >  App_rpt-users at ohnosec.org
>>   >  http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>>
>>
>>      
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>    



More information about the App_rpt-users mailing list