[App_rpt-users] IAX registration problems

Stephen - K1LNX k1lnx at k1lnx.net
Tue Mar 22 19:47:29 EDT 2011


Ok... where am I going wrong? Running ACID, self managed server (not portal
managed) and I can not get Asterisk to register to the registration server
correctly. I am attempting to use port 4570 and set bindport=4570 in
iax.conf.

If I do an iax2 show registry:
allstar*CLI> iax2 show registry
Host                  dnsmgr  Username    Perceived             Refresh
State
67.215.233.178:4569   N       2335        70.90.228.195:4569         60
Registered

It show registered, but not on the correct port ???

I also show the entry in /var/lib/asterisk/rpt_extnodes to be incorrect, it
shows the IP I was previously using:
[root at allstar asterisk]# cat /var/lib/asterisk/rpt_extnodes | grep 2335
2335=radio at 70.90.228.196:4570/2335,70.90.228.196

Anyone have any ideas? I've been off the air for a while due to hardware
issues, and these configs were working previously, but it's probably been a
year or more.....

tnx and 73,
Stephen

-- 
****************************************
Stephen Brown - ARS K1LNX
Johnson City, TN EM86
http://www.k1lnx.net
Allstar Link: 2335
IRLP: 4829
PSTN: 423-665-9367
SIP: k1lnx at k1lnx.net
****************************************
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20110322/99a593a1/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list