[App_rpt-users] IAX registration problems

David KE6UPI dshaw at ke6upi.com
Tue Mar 22 20:10:46 EDT 2011


Well the server you are connected too is using port 4569. I bet if a node
connect to you they would use port 4570.

David

On Tue, Mar 22, 2011 at 7:47 PM, Stephen - K1LNX <k1lnx at k1lnx.net> wrote:

> Ok... where am I going wrong? Running ACID, self managed server (not portal
> managed) and I can not get Asterisk to register to the registration server
> correctly. I am attempting to use port 4570 and set bindport=4570 in
> iax.conf.
>
> If I do an iax2 show registry:
> allstar*CLI> iax2 show registry
> Host                  dnsmgr  Username    Perceived             Refresh
> State
> 67.215.233.178:4569   N       2335        70.90.228.195:4569         60
> Registered
>
> It show registered, but not on the correct port ???
>
> I also show the entry in /var/lib/asterisk/rpt_extnodes to be incorrect, it
> shows the IP I was previously using:
> [root at allstar asterisk]# cat /var/lib/asterisk/rpt_extnodes | grep 2335
> 2335=radio at 70.90.228.196:4570/2335,70.90.228.196
>
> Anyone have any ideas? I've been off the air for a while due to hardware
> issues, and these configs were working previously, but it's probably been a
> year or more.....
>
> tnx and 73,
> Stephen
>
> --
> ****************************************
> Stephen Brown - ARS K1LNX
> Johnson City, TN EM86
> http://www.k1lnx.net
> Allstar Link: 2335
> IRLP: 4829
> PSTN: 423-665-9367
> SIP: k1lnx at k1lnx.net
> ****************************************
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20110322/833bf4de/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list