[App_rpt-users] Latest SVN?

Jim Duuuude telesistant at hotmail.com
Tue Sep 27 08:14:08 EDT 2011


Did you reboot?? Most likely, the FS node entry for /dev/zap/transcode
may not have been generated by udev when then system booted previously, or
maybe zaptel isnt running as "happily" as it seems.

JIM WB6NIL

> Date: Mon, 26 Sep 2011 22:37:37 -0400
> From: wolthui3 at msu.edu
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: [App_rpt-users] Latest SVN?
> 
> I had a untouched copy of ACID from about 10 months ago running on one 
> of my Allstar nodes.  Tonight I decided to load the latest SVN on it per 
> the instructions.
> 
> I am now getting this in /var/log/asterisk/messages
> 
> [Sep 26 18:35:52] ERROR[3137] codec_dahdi.c: Failed to open 
> /dev/zap/transcode:
> No such file or directory
> 
> 
> I assume it is this failure causing Asterisk to crash and say:
>   /usr/sbin/safe_asterisk: line 125:  3234 Segmentation fault      (core 
> dumped) nice -n $PRIORITY ${ASTSBINDIR}/asterisk -f ${CLIARGS} 
> ${ASTARGS} >&/dev/${TTY} < /dev/${TTY}
> Asterisk ended with exit status 139
> Asterisk exited on signal 11.
> Automatically restarting Asterisk.
> 
> 
> 
> I am on kernel 2.6.18-194.17.1.el5 with zaptel stuff loaded directly 
> from the ACID CD I had.
> 
> Any suggestions on what I messed up or if I should just go download ACID 
> ISO and start over would be greatly appreciated.
> 
> Mike
> kb8zgl
> 
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20110927/3809aa1f/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list