[App_rpt-users] Getting there still some errors in CLI

Dave Miller ve7pke at gmail.com
Fri Dec 21 01:12:59 EST 2012


I am getting errors like this in CLI
Dec 20 21:56:53] ERROR[2677]: chan_echolink.c:2393 do_el_directory: Error
in parsing header on server1.echolink.org
[Dec 20 21:57:03] ERROR[2677]: chan_echolink.c:2126 sendcmd: connect()
failed to connect to the Echolink server server2.echolink.org
[Dec 20 21:57:03] ERROR[2675]: chan_echolink.c:2126 sendcmd: connect()
failed to connect to the Echolink server server2.echolink.org
[Dec 20 21:57:03] ERROR[2677]: chan_echolink.c:2324 do_el_directory: Unable
to connect to directory server server2.echolink.org
[Dec 20 21:57:33] ERROR[2677]: chan_echolink.c:2393 do_el_directory: Error
in parsing header on server3.echolink.org
[Dec 20 21:57:53] ERROR[2677]: chan_echolink.c:2393 do_el_directory: Error
in parsing header on server1.echolink.org
[Dec 20 21:58:03] ERROR[2677]: chan_echolink.c:2126 sendcmd: connect()
failed to connect to the Echolink server server2.echolink.org
[Dec 20 21:58:03] ERROR[2675]: chan_echolink.c:2126 sendcmd: connect()
failed to connect to the Echolink server server2.echolink.org
[Dec 20 21:58:03] ERROR[2677]: chan_echolink.c:2324 do_el_directory: Unable
to connect to directory server server2.echolink.org

I can resolve the names

[root at Lucy ~]# ping server1.echolink.org
PING server1.echolink.org (174.129.36.165) 56(84) bytes of data.
64 bytes from ec2-174-129-36-165.compute-1.amazonaws.com (174.129.36.165):
icmp_seq=1 ttl=50 time=104 ms
64 bytes from ec2-174-129-36-165.compute-1.amazonaws.com (174.129.36.165):
icmp_seq=2 ttl=50 time=105 ms
64 bytes from ec2-174-129-36-165.compute-1.amazonaws.com (174.129.36.165):
icmp_seq=3 ttl=50 time=104 ms
64 bytes from ec2-174-129-36-165.compute-1.amazonaws.com (174.129.36.165):
icmp_seq=4 ttl=50 time=105 ms

[2]+  Stopped                 ping server1.echolink.org
[root at Lucy ~]# ping  server2.echolink.org
PING server2.echolink.org (216.69.181.113) 56(84) bytes of data.
64 bytes from ip-216-69-181-113.ip.secureserver.net (216.69.181.113):
icmp_seq=1 ttl=119 time=96.3 ms
64 bytes from ip-216-69-181-113.ip.secureserver.net (216.69.181.113):
icmp_seq=2 ttl=119 time=95.0 ms
64 bytes from ip-216-69-181-113.ip.secureserver.net (216.69.181.113):
icmp_seq=3 ttl=119 time=95.3 ms
64 bytes from ip-216-69-181-113.ip.secureserver.net (216.69.181.113):
icmp_seq=4 ttl=119 time=108 ms
64 bytes from ip-216-69-181-113.ip.secureserver.net (216.69.181.113):
icmp_seq=5 ttl=119 time=178 ms
64 bytes from ip-216-69-181-113.ip.secureserver.net (216.69.181.113):
icmp_seq=6 ttl=119 time=188 ms
64 bytes from ip-216-69-181-113.ip.secureserver.net (216.69.181.113):
icmp_seq=7 ttl=119 time=210 ms
64 bytes from ip-216-69-181-113.ip.secureserver.net (216.69.181.113):
icmp_seq=8 ttl=119 time=239 ms

[3]+  Stopped                 ping server2.echolink.org

Do this errors mean anything.

Thanks
Dave
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121220/e07a7482/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list