[App_rpt-users] cant connect two nodes together on the same server

Scott Weis kb2ear at kb2ear.net
Mon Jan 2 16:50:54 EST 2012


Make sure you have a line like this in you extensions.conf under the
[radio-secure] stanza

 

exten => 27726,1,rpt,27726

exten => 27974,1,rpt,27974

 

From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org
[mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of Neal Garbenis
Sent: Monday, January 02, 2012 4:38 PM
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Subject: [App_rpt-users] cant connect two nodes together on the same server

 

I have two nodes on a beagleboard pickle installation.  Both nodes are set
up and working I am able to connect to other nodes on both of them.  I just
cant connect them locally.

 

Any help would be great.

 

Thanks 

Neal

NG8Y

 

Rpt.conf has this 

 

[nodes]

27726 = radio at 127.0.0.1/27726,NONE 

27974 = radio at 127.0.0.1/27974,NONE

 

 

When I try to make the connection via cli this is what I get

 

mobile*CLI> rpt fun 27726 *327974

    -- Hungup 'Zap/pseudo-1046867155'

[Jan  2 21:32:01] NOTICE[447]: chan_iax2.c:4071 __auto_congest:
Auto-congesting call due to slow response

    -- Hungup 'IAX2/193.168.0.100:4569-2201'

    -- Hungup 'Zap/pseudo-670229016'

    -- <Zap/pseudo-34836126> Playing 'rpt/node' (language 'en')

    -- <Zap/pseudo-34836126> Playing 'digits/2' (language 'en')

    -- <Zap/pseudo-34836126> Playing 'digits/7' (language 'en')

    -- <Zap/pseudo-34836126> Playing 'digits/9' (language 'en')

    -- <Zap/pseudo-34836126> Playing 'digits/7' (language 'en')

    -- <Zap/pseudo-34836126> Playing 'digits/4' (language 'en')

    -- <Zap/pseudo-34836126> Playing 'rpt/connection_failed' (language 'en')

    -- Hungup 'Zap/pseudo-34836126'

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120102/e25f286b/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list