[App_rpt-users] Process Hanging on Reboot

Jim W7RY w7ry at centurytel.net
Wed Jan 4 00:54:20 EST 2012


Thanks!

Just put in:
; generated by /sbin/dhclient-script

nameserver 8.8.8.8

nameserver 8.8.4.4



That should fix it!!



73

Jim W7Ry





From: Jim Duuuude 
Sent: Tuesday, January 03, 2012 9:19 PM
To: w7ry at centurytel.net ; app_rpt mailing list 
Subject: RE: [App_rpt-users] Process Hanging on Reboot


you DNS no-workee.

Please check the entries in /etc/resolv.conf
and make sure they are pointing to real,
working DNS servers.

JIM WB6NIL



--------------------------------------------------------------------------------
From: w7ry at centurytel.net
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Date: Tue, 3 Jan 2012 21:16:23 -0800
Subject: [App_rpt-users] Process Hanging on Reboot


I have 2 processes that hang for 2+ minuets when I reboot.

Starting sendmail:
Starting sm-client:

They eventually say OK then it continues to boot and all is ok.

Any ideas?

Thanks
73
Jim W7RY


_______________________________________________ App_rpt-users mailing list App_rpt-users at ohnosec.org http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2012.0.1901 / Virus Database: 2109/4721 - Release Date: 01/03/12
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120103/1186aa8e/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list