[App_rpt-users] Process Hanging on Reboot

Mark Huelskoetter wl7ni.ak at gmail.com
Thu Jan 5 14:26:46 EST 2012


Make sure that you machine name is in /etc/hosts

something like:

127.0.0.1       youmachine localhost.localdomain localhost

Mark - WL7NI

On Thu, Jan 5, 2012 at 9:39 AM, Jim W7RY <w7ry at centurytel.net> wrote:

> **
> That did not fix the problem. Still hangs
>
> Ideas?
>
> Thanks
> 73
> Jim W7RY
>
>
>  *From:* Jim W7RY <w7ry at centurytel.net>
> *Sent:* Tuesday, January 03, 2012 9:54 PM
> *To:* Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com> ; app_rpt mailing list<app_rpt-users at ohnosec.org>
> *Subject:* Re: [App_rpt-users] Process Hanging on Reboot
>
> Thanks!
>
> Just put in:
>
> ; generated by /sbin/dhclient-script
>
> nameserver 8.8.8.8
>
> nameserver 8.8.4.4
>
>
>
> That should fix it!!
>
>
>
> 73
>
> Jim W7Ry
>
>
>
>  *From:* Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
> *Sent:* Tuesday, January 03, 2012 9:19 PM
> *To:* w7ry at centurytel.net ; app_rpt mailing list<app_rpt-users at ohnosec.org>
> *Subject:* RE: [App_rpt-users] Process Hanging on Reboot
>
> you DNS no-workee.
>
> Please check the entries in /etc/resolv.conf
> and make sure they are pointing to real,
> working DNS servers.
>
> JIM WB6NIL
>
>  ------------------------------
> From: w7ry at centurytel.net
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Date: Tue, 3 Jan 2012 21:16:23 -0800
> Subject: [App_rpt-users] Process Hanging on Reboot
>
> I have 2 processes that hang for 2+ minuets when I reboot.
>
> Starting sendmail:
> Starting sm-client:
>
> They eventually say OK then it continues to boot and all is ok.
>
> Any ideas?
>
> Thanks
> 73
> Jim W7RY
>
>
> _______________________________________________ App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> No virus found in this message.
> Checked by AVG - www.avg.com
> Version: 2012.0.1901 / Virus Database: 2109/4721 - Release Date: 01/03/12
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> ------------------------------
>
> No virus found in this message.
> Checked by AVG - www.avg.com
> Version: 2012.0.1901 / Virus Database: 2109/4721 - Release Date: 01/03/12
>
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120105/37400112/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list