[App_rpt-users] USB Soundcard Fob - no audio

Jim Whiteside jaydublu2002 at gmail.com
Fri Jan 6 10:22:55 EST 2012


Thanks Corey,

I just double checked with powered speakers and still no joy.

Jim M0HPJ

On 6 January 2012 15:16, Corey Dean <n3fe at repeater.net> wrote:
> I don't think you are going to hear anything unless they are powered.  Try a set of powered computer speakers on the headphone jack and I bet you will hear something.
>
> Corey N3FE
> ________________________________________
> From: Jim Whiteside [jaydublu2002 at gmail.com]
> Sent: Friday, January 06, 2012 9:48 AM
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Cc: Corey Dean
> Subject: Re: [App_rpt-users] USB Soundcard Fob - no audio
>
>> Is the radio transmitting or is it just transmitting with no audio?
>
> I've not yet modified the fob to take PTT out, and it's not connected
> to a radio yet - just some headphones (which work) - I wanted to prove
> the fob worked before progressing further.
>
>> Have to tried using the other channel?
>
> They're stereo headphones - nothing out of either side.
>
> Jim M0HPJ
>
> On 6 January 2012 14:41, Corey Dean <n3fe at repeater.net> wrote:
>> Is the radio transmitting or is it just transmitting with no audio?  Have to tried using the other channel?  If you are using the left side have you tried the right side?
>>
>> Corey N3FE
>
> --
> This message was scanned and is believed to be clean.
> Click here to report this message as spam.
> http://simba.repeater.net/cgi-bin/learn-msg.cgi?id=CDB16221F.A4461



-- 
Jim Whiteside.



More information about the App_rpt-users mailing list