[App_rpt-users] App_rpt-users Digest, Vol 35, Issue 28

Bradley Haney kc9gqr at gmail.com
Sun Jan 15 21:00:51 EST 2012


Ok  I give my centos box will just not get on the network.. How do you
manual change the network settings in centos..    I think i need to change
the DNS servers and such


On Sun, Jan 15, 2012 at 11:00 AM, <app_rpt-users-request at ohnosec.org> wrote:

> Send App_rpt-users mailing list submissions to
>        app_rpt-users at ohnosec.org
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>        http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>        app_rpt-users-request at ohnosec.org
>
> You can reach the person managing the list at
>        app_rpt-users-owner at ohnosec.org
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of App_rpt-users digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>   1. Re: Softphone to the repeater Ports... (Michael J. Wolthuis)
>   2. Error Question (Steve Agee)
>   3. Re: Error Question (Jim Duuuude)
>   4. Re: Softphone to the repeater Ports... (Jim Duuuude)
>   5. SOMETHING WRONG WITH THE SYSTEM? (Bradley Haney)
>   6. Re: SOMETHING WRONG WITH THE SYSTEM? (Matt Roberts)
>   7. RTCM and CTCSS pin 4 (Shaun Rudling)
>   8. Woo Hoo!! (Ron Simpson)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Sat, 14 Jan 2012 13:16:33 -0500
> From: "Michael J. Wolthuis" <wolthui3 at msu.edu>
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: Re: [App_rpt-users] Softphone to the repeater Ports...
> Message-ID: <4F11C681.7010507 at msu.edu>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
>
> I would like to do this also.  Is there a document somewhere that shows
> how to set it up for private LAN or for direct connection from a SIP
> trunk?  I would like to tie my local Asterisk phone system into my
> repeater, but not sure on the setup for the Allstar side.
>
> Mike
> kb8zgl
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Sat, 14 Jan 2012 12:55:34 -0600
> From: "Steve Agee" <n5zua at earthlink.net>
> To: <App_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: [App_rpt-users] Error Question
> Message-ID: <78529FEFA05A48B5888BD153D178E546 at steveea3dc3d27>
> Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-1";
>        reply-type=original
>
> What would cause this error to happen?
>
> WARNING[20541] chan_usbradio.c: Error reading output space
>
> N5ZUA
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 3
> Date: Sat, 14 Jan 2012 11:08:34 -0800
> From: Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
> To: <n5zua at earthlink.net>, app_rpt mailing list
>        <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: Re: [App_rpt-users] Error Question
> Message-ID: <BLU155-W381A7BBF3AC08C8D163A5FB19D0 at phx.gbl>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
>
> USB Sucks!
>
> > From: n5zua at earthlink.net
> > To: App_rpt-users at ohnosec.org
> > Date: Sat, 14 Jan 2012 12:55:34 -0600
> > Subject: [App_rpt-users] Error Question
> >
> > What would cause this error to happen?
> >
> > WARNING[20541] chan_usbradio.c: Error reading output space
> >
> > N5ZUA
> > _______________________________________________
> > App_rpt-users mailing list
> > App_rpt-users at ohnosec.org
> > http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120114/06ec14b3/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> Message: 4
> Date: Sat, 14 Jan 2012 11:16:44 -0800
> From: Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
> To: <wolthui3 at msu.edu>, app_rpt mailing list
>        <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: Re: [App_rpt-users] Softphone to the repeater Ports...
> Message-ID: <BLU155-W4997D53770CD17297EA92AB19D0 at phx.gbl>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
>
> in your Asterisk Dialplan, you need to invoke Rpt like this:
>
> exten => Something,1,rpt,1234|P   (for Phone with function controlled PTT)
>
> -or-
>
> exten => Something,1,rpt,1234|Pv (for Voice-controlled PTT)
>
> (examples given for node number 1234)
>
> JIM WB6NIL
>
> > Date: Sat, 14 Jan 2012 13:16:33 -0500
> > From: wolthui3 at msu.edu
> > To: app_rpt-users at ohnosec.org
> > Subject: Re: [App_rpt-users] Softphone to the repeater Ports...
> >
> > I would like to do this also.  Is there a document somewhere that shows
> > how to set it up for private LAN or for direct connection from a SIP
> > trunk?  I would like to tie my local Asterisk phone system into my
> > repeater, but not sure on the setup for the Allstar side.
> >
> > Mike
> > kb8zgl
> >
> > _______________________________________________
> > App_rpt-users mailing list
> > App_rpt-users at ohnosec.org
> > http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120114/d60aafa9/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> Message: 5
> Date: Sat, 14 Jan 2012 17:02:26 -0600
> From: Bradley Haney <kc9gqr at gmail.com>
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: [App_rpt-users] SOMETHING WRONG WITH THE SYSTEM?
> Message-ID:
>        <CAPg-ThT4bf6nfK5WiBMGLoT4+T0NH-iaBQ-zCE6gZyL-g-6eog at mail.gmail.com
> >
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> My node was reachable that iam configuring all day yesterday and then today
> all of a sudden it is not..   when i try to ssh into the node it says
> connection refused and its not showing up on online node list online...
>
> Do i need to re install the software?
>
> Please help
>
> Kc9gqr
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120114/ef6493e3/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> Message: 6
> Date: Sat, 14 Jan 2012 18:34:33 -0500
> From: Matt Roberts <n9gmr at me.com>
> To: Bradley Haney <kc9gqr at gmail.com>
> Cc: "app_rpt-users at ohnosec.org" <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: Re: [App_rpt-users] SOMETHING WRONG WITH THE SYSTEM?
> Message-ID: <553D277E-75D2-4DCE-B0BC-A81B8249F7B2 at me.com>
> Content-Type: text/plain; CHARSET=US-ASCII
>
> What's your node number? Did you specify the correct port number when
> connecting remotely?
>
> Matt Roberts
> n9gmr at me.com
>
> Sent from my iPhone
>
> On Jan 14, 2012, at 6:02 PM, Bradley Haney <kc9gqr at gmail.com> wrote:
>
> > My node was reachable that iam configuring all day yesterday and then
> today all of a sudden it is not..   when i try to ssh into the node it says
> connection refused and its not showing up on online node list online...
> >
> > Do i need to re install the software?
> >
> > Please help
> >
> > Kc9gqr
> >
> > _______________________________________________
> > App_rpt-users mailing list
> > App_rpt-users at ohnosec.org
> > http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 7
> Date: Sun, 15 Jan 2012 03:54:23 +0200
> From: Shaun Rudling <shaun at pmbnet.co.za>
> To: app_rpt-users at ohnosec.org, Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
> Subject: [App_rpt-users] RTCM and CTCSS pin 4
> Message-ID: <4F1231CF.20103 at pmbnet.co.za>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
>
> I could not get my Kenwood TKR-750 to pull down the RTCM pin 4 enough to
> trigger the COR. The pin4 voltage got down to 1.1v which is not enough.
>
> I fixed this by soldering a 540ohm resister from RTCM pin 4 to ground.
> It was just enough to bring it down to a switching point when the
> Kenwood sensed my 88.5Hz tone.
>
> Shaun
> zr5s
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 8
> Date: Sat, 14 Jan 2012 21:40:51 -0800 (PST)
> From: Ron Simpson <n6gkj.cm98 at yahoo.com>
> To: "App_rpt-users at ohnosec.org" <App_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: [App_rpt-users] Woo Hoo!!
> Message-ID:
>        <1326606051.67097.androidMobile at web125906.mail.ne1.yahoo.com>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> Update!
>
> I built my local control around a Motorola Spectra DTMF Mic and a powered
> speaker. Finally figured out what the DMK URI needed for proper switching,
> faked out the levels and connected to a node for a nice check out! Talked
> to someone on the WinSystem who gave me a good report!? Now to clean it up
> and package it all together.
>
> Spectra mics can be found easy enough. The bias circuit was taken right
> out if the MAXTRAC manual. Now to build a few more, thank you Jim and Dave
> for your help!!
>
> 73,
>
> Ron - N6GKJ
> Sent from Yahoo! Mail on Android
>
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120114/45013317/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
> End of App_rpt-users Digest, Vol 35, Issue 28
> *********************************************
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120115/6c3d8dc9/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list