[App_rpt-users] App_rpt-users Digest, Vol 35, Issue 28

Jim W7RY w7ry at centurytel.net
Sun Jan 15 23:04:09 EST 2012


Won't work (at least on my node) with the capital S. Needs to be small s

73
Jim W7RY



From: Scott Weis 
Sent: Sunday, January 15, 2012 7:15 PM
To: 'Bradley Haney' ; app_rpt-users at ohnosec.org 
Subject: Re: [App_rpt-users] App_rpt-users Digest, Vol 35, Issue 28


System-config-network

 

From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of Bradley Haney
Sent: Sunday, January 15, 2012 9:01 PM
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Subject: Re: [App_rpt-users] App_rpt-users Digest, Vol 35, Issue 28

 

Ok  I give my centos box will just not get on the network.. How do you manual change the network settings in centos..    I think i need to change the DNS servers and such

 

On Sun, Jan 15, 2012 at 11:00 AM, <app_rpt-users-request at ohnosec.org> wrote:

Send App_rpt-users mailing list submissions to
       app_rpt-users at ohnosec.org

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
       http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
       app_rpt-users-request at ohnosec.org

You can reach the person managing the list at
       app_rpt-users-owner at ohnosec.org

When replying, please edit your Subject line so it is more specific
than "Re: Contents of App_rpt-users digest..."


Today's Topics:

  1. Re: Softphone to the repeater Ports... (Michael J. Wolthuis)
  2. Error Question (Steve Agee)
  3. Re: Error Question (Jim Duuuude)
  4. Re: Softphone to the repeater Ports... (Jim Duuuude)
  5. SOMETHING WRONG WITH THE SYSTEM? (Bradley Haney)
  6. Re: SOMETHING WRONG WITH THE SYSTEM? (Matt Roberts)
  7. RTCM and CTCSS pin 4 (Shaun Rudling)
  8. Woo Hoo!! (Ron Simpson)


----------------------------------------------------------------------

Message: 1
Date: Sat, 14 Jan 2012 13:16:33 -0500
From: "Michael J. Wolthuis" <wolthui3 at msu.edu>
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Subject: Re: [App_rpt-users] Softphone to the repeater Ports...
Message-ID: <4F11C681.7010507 at msu.edu>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed

I would like to do this also.  Is there a document somewhere that shows
how to set it up for private LAN or for direct connection from a SIP
trunk?  I would like to tie my local Asterisk phone system into my
repeater, but not sure on the setup for the Allstar side.

Mike
kb8zgl



------------------------------

Message: 2
Date: Sat, 14 Jan 2012 12:55:34 -0600
From: "Steve Agee" <n5zua at earthlink.net>
To: <App_rpt-users at ohnosec.org>
Subject: [App_rpt-users] Error Question
Message-ID: <78529FEFA05A48B5888BD153D178E546 at steveea3dc3d27>
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-1";
       reply-type=original

What would cause this error to happen?

WARNING[20541] chan_usbradio.c: Error reading output space

N5ZUA


------------------------------

Message: 3
Date: Sat, 14 Jan 2012 11:08:34 -0800
From: Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
To: <n5zua at earthlink.net>, app_rpt mailing list
       <app_rpt-users at ohnosec.org>
Subject: Re: [App_rpt-users] Error Question
Message-ID: <BLU155-W381A7BBF3AC08C8D163A5FB19D0 at phx.gbl>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"


USB Sucks!

> From: n5zua at earthlink.net
> To: App_rpt-users at ohnosec.org
> Date: Sat, 14 Jan 2012 12:55:34 -0600
> Subject: [App_rpt-users] Error Question
>
> What would cause this error to happen?
>
> WARNING[20541] chan_usbradio.c: Error reading output space
>
> N5ZUA
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120114/06ec14b3/attachment-0001.html>

------------------------------

Message: 4
Date: Sat, 14 Jan 2012 11:16:44 -0800
From: Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
To: <wolthui3 at msu.edu>, app_rpt mailing list
       <app_rpt-users at ohnosec.org>
Subject: Re: [App_rpt-users] Softphone to the repeater Ports...
Message-ID: <BLU155-W4997D53770CD17297EA92AB19D0 at phx.gbl>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"


in your Asterisk Dialplan, you need to invoke Rpt like this:

exten => Something,1,rpt,1234|P   (for Phone with function controlled PTT)

-or-

exten => Something,1,rpt,1234|Pv (for Voice-controlled PTT)

(examples given for node number 1234)

JIM WB6NIL

> Date: Sat, 14 Jan 2012 13:16:33 -0500
> From: wolthui3 at msu.edu
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: Re: [App_rpt-users] Softphone to the repeater Ports...
>
> I would like to do this also.  Is there a document somewhere that shows
> how to set it up for private LAN or for direct connection from a SIP
> trunk?  I would like to tie my local Asterisk phone system into my
> repeater, but not sure on the setup for the Allstar side.
>
> Mike
> kb8zgl
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120114/d60aafa9/attachment-0001.html>

------------------------------

Message: 5
Date: Sat, 14 Jan 2012 17:02:26 -0600
From: Bradley Haney <kc9gqr at gmail.com>
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Subject: [App_rpt-users] SOMETHING WRONG WITH THE SYSTEM?
Message-ID:
       <CAPg-ThT4bf6nfK5WiBMGLoT4+T0NH-iaBQ-zCE6gZyL-g-6eog at mail.gmail.com>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"

My node was reachable that iam configuring all day yesterday and then today
all of a sudden it is not..   when i try to ssh into the node it says
connection refused and its not showing up on online node list online...

Do i need to re install the software?

Please help

Kc9gqr
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120114/ef6493e3/attachment-0001.html>

------------------------------

Message: 6
Date: Sat, 14 Jan 2012 18:34:33 -0500
From: Matt Roberts <n9gmr at me.com>
To: Bradley Haney <kc9gqr at gmail.com>
Cc: "app_rpt-users at ohnosec.org" <app_rpt-users at ohnosec.org>
Subject: Re: [App_rpt-users] SOMETHING WRONG WITH THE SYSTEM?
Message-ID: <553D277E-75D2-4DCE-B0BC-A81B8249F7B2 at me.com>
Content-Type: text/plain; CHARSET=US-ASCII

What's your node number? Did you specify the correct port number when connecting remotely?

Matt Roberts
n9gmr at me.com

Sent from my iPhone

On Jan 14, 2012, at 6:02 PM, Bradley Haney <kc9gqr at gmail.com> wrote:

> My node was reachable that iam configuring all day yesterday and then today all of a sudden it is not..   when i try to ssh into the node it says connection refused and its not showing up on online node list online...
>
> Do i need to re install the software?
>
> Please help
>
> Kc9gqr
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users


------------------------------

Message: 7
Date: Sun, 15 Jan 2012 03:54:23 +0200
From: Shaun Rudling <shaun at pmbnet.co.za>
To: app_rpt-users at ohnosec.org, Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
Subject: [App_rpt-users] RTCM and CTCSS pin 4
Message-ID: <4F1231CF.20103 at pmbnet.co.za>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed

I could not get my Kenwood TKR-750 to pull down the RTCM pin 4 enough to
trigger the COR. The pin4 voltage got down to 1.1v which is not enough.

I fixed this by soldering a 540ohm resister from RTCM pin 4 to ground.
It was just enough to bring it down to a switching point when the
Kenwood sensed my 88.5Hz tone.

Shaun
zr5s









------------------------------

Message: 8
Date: Sat, 14 Jan 2012 21:40:51 -0800 (PST)
From: Ron Simpson <n6gkj.cm98 at yahoo.com>
To: "App_rpt-users at ohnosec.org" <App_rpt-users at ohnosec.org>
Subject: [App_rpt-users] Woo Hoo!!
Message-ID:
       <1326606051.67097.androidMobile at web125906.mail.ne1.yahoo.com>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"

Update!

I built my local control around a Motorola Spectra DTMF Mic and a powered speaker. Finally figured out what the DMK URI needed for proper switching, faked out the levels and connected to a node for a nice check out! Talked to someone on the WinSystem who gave me a good report!? Now to clean it up and package it all together.

Spectra mics can be found easy enough. The bias circuit was taken right out if the MAXTRAC manual. Now to build a few more, thank you Jim and Dave for your help!!

73,

Ron - N6GKJ
Sent from Yahoo! Mail on Android

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120114/45013317/attachment-0001.html>

------------------------------

_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at ohnosec.org
http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users


End of App_rpt-users Digest, Vol 35, Issue 28
*********************************************

 



--------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at ohnosec.org
http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users



--------------------------------------------------------------------------------


No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2012.0.1901 / Virus Database: 2109/4745 - Release Date: 01/15/12
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120115/8f3daccd/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list