[App_rpt-users] ECHOLINK CONNECTIONS

Ken ke2n at cs.com
Mon Jan 16 12:23:14 EST 2012


When people connect with a proxy (and that includes all smartphone apps) the number that shows up is likely to be bogus. 
It may be the node number of the proxy server, or app gateway, but I don't think you can count on that either.
When people connect to my node using a smart phone I generally do not hear any node number just "    " connected.

Ken



-----Original Message-----
From: Bradley Haney <kc9gqr at gmail.com>
To: Tim Sawyer <tim.sawyer at me.com>
Cc: app_rpt mailing list <app_rpt-users at ohnosec.org>
Sent: Mon, Jan 16, 2012 8:15 am
Subject: Re: [App_rpt-users] ECHOLINK CONNECTIONS


nope..  numbers don't even match...   i connceted my droid to the link and the number that poped up was different each time.


On Sun, Jan 15, 2012 at 10:47 PM, Tim Sawyer <tim.sawyer at me.com> wrote:

Do they have an extra 3 and some zeros in front of the correct node number?
--
Tim
:wq

On Jan 15, 2012, at 7:59 PM, Bradley Haney wrote:

> When i am connected   and i amusing the web trans  i have noticed that the echolink stations that are connected  node numbers do not match  the Echolink nodes on the echolink website.. Could some one help me out with that _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users





_______________________________________________
pp_rpt-users mailing list
pp_rpt-users at ohnosec.org
ttp://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120116/92ba3261/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list