[App_rpt-users] Noisy Quad PCI audio

Jim Duuuude telesistant at hotmail.com
Tue Jan 24 14:46:42 EST 2012


I guess you could always apply a 1:1 600 Ohm isolation transformer. You can even
get one of those at Radio Shack (still). 

JIM

Date: Tue, 24 Jan 2012 13:44:52 -0600
From: kd0eav at gmail.com
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Subject: Re: [App_rpt-users] Noisy Quad  PCI audio


  


    
  
  
    I've had issues like that before with those VIA boards - it wasn't
    running the PCI card (it was [past tense] actually an IRLP node)...
    I never did succeed at eliminating the noise - even swapping the
    power supply didn't change much. Just having the PC hooked up to the
    contoller was enough for the noise to appear - I didn't even need to
    bridge the audio over. 

    

    73

    

    - Jeremy, KD0EAV

    

    On 01/24/12 13:08, Ron Simpson wrote:
    
      
        
          
            
              Hey guys,
              I am running an 800mhz VIA ITX Board and a quad pci
                card. The board is 2004 vintage. I have a distinct noise
                on TX audio both through my node and remote base. I have
                shielded cables to both remotes, I have replace the
                power supply and greatly reduced the high pitch noise. 
              An interesting note: the tx audio port is quiet when
                first booting the node pc. Once asterisk is running the
                noise returns.
              Has anyone seen this before? Do I have a bad main board
                or did I miss something else..
              Thanks for your help!
              73,
              Ron - N6GKJ

                

                

              
              73,
              Ron - N6GKJ

                Sent from Yahoo! Mail on Android
            
          
        
      
      

      
      

      _______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at ohnosec.org
http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

    
  


_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at ohnosec.org
http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120124/d18de325/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list