[App_rpt-users] getting started trouble

Robert Poff wb3awj at comcast.net
Mon Jan 30 19:51:10 EST 2012


I've had a few email exchanges with Steve this afternoon.
I believe his trouble with the Web Transceiver is related to outside
nodes not being able to connect inbound and stay connected.
 
>From my nodes, when I try to connect to his, I get a connect and an
almost immediate disconnect with this message from the CLI:
[Jan 30 19:38:11] NOTICE[2583]: chan_iax2.c:4071 __auto_congest:
Auto-congesting call due to slow response

However, he can connect to me and stayed connected for about twenty
minutes, until he told it to disconnect.

If I ping the address I get from /tmp/rpt_extnodes-temp for his node I
get quick response.
So he's registering. And receiving the rpt-extnodes-temp file.

He sent me the results from rpt stats 28325 and incoming connections are
allowed.

He says the correct ports are forwarded in his router.

Any suggestions?

-- 
Robert A. Poff
Loganville, PA

WB3AWJ - Allstar 27784
Powered by Linux 

On Mon, 2012-01-30 at 13:41 -0500, Stephen Liggett wrote:

> I am transitioning our repeater from IRLP to ALLSTAR and I am having some trouble.
> 
> I installed ACID, and it went without any trouble. 
> 
> With the URI connected, the green light blinks. 
> 
> I can ping yahoo.com, and I have ports 4569 and 222 forwarded. 
> 
> As it stands, the node (28325, W3YT) shows up on the web transceiver in green, but nobody seems to be able to connect to it. 
> 
> nscheck.sh gives an output of Node 1, Node 2 are up, node 3, node 4 are down (whatever that means).
> 
> I do not have the repeater connected, but I assume that one should be able to connect to the node, regardless of whether there is anything connected to the URI.
> 
> It seems to me that I am missing something here. Can someone get me past this?
> 
> 
> 
> steve W3RX trustee for W3YT repeater IRLP 8676 Allstar 28325
> 
> 
> 
> PS Minor question, on my node info, I somehow never saw the chance to put in the freq, tone, and description of the repeater. Can that be done now?
> 
> 
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120130/f50339b4/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list