[App_rpt-users] tailmessage

Neal Garbenis njgarbenis at gmail.com
Tue Jan 31 18:48:57 EST 2012


I changed to rpt/ng8y.   And ave the file in the sounds/rpt folder.   No audio is played

The file does play with local play just fine 

Neal Garbenis Jr.
NG8Y

 

On Jan 31, 2012, at 5:37 PM, "Scott Weis" <kb2ear at kb2ear.net> wrote:

> Oh, On top of that move the NG8Y.gsm to /var/lib/asterisk/sounds/rpt/
>  
> From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of Scott Weis
> Sent: Tuesday, January 31, 2012 5:33 PM
> To: 'Neal Garbenis'; app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: Re: [App_rpt-users] tailmessage
>  
> Try tailmessages=rpt/NG8Y
>  
> From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of Neal Garbenis
> Sent: Tuesday, January 31, 2012 5:30 PM
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: [App_rpt-users] tailmessage
>  
> I am trying to get a tailmessage to work.  I have this in rpt.conf
>  
> ;; The tailmessagetime,tailsquashedtime, and tailmessages need to be set
> ;; to support tail messages. They can be omitted otherwise.
> tailmessagetime=300000                    ; Play a tail message every 5 mins
> tailsquashedtime=30000                    ; If squashed by another user,
> ;;                                   try again after 30 seconds
> tailmessages=NG8Y           ;list of messages to be played for tail message
>  
> I have the audio file saved in .pcm format and saved in var/lib/asterisk/rpt with proper permissions.  I cant get it to play.  I have also tried to specify tailmessage location still a no go
>  
> Anybody have any ideas
>  
> Thanks
> Neal
> NG8Y
>  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120131/7264901b/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list