[App_rpt-users] Weather script.

Brian Burton kb3ors at gmail.com
Wed Mar 28 10:25:42 EDT 2012


If you check allstarnode.com there is a article about the weather script
under the xipar section. It explains how to make the file play.

Written so that you can copy and paste to your node and edit the node
number. And playback for simplex or localplay if your duplex.
On Mar 28, 2012 8:51 AM, <app_rpt-users-request at ohnosec.org> wrote:

> Send App_rpt-users mailing list submissions to
>        app_rpt-users at ohnosec.org
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>        http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>        app_rpt-users-request at ohnosec.org
>
> You can reach the person managing the list at
>        app_rpt-users-owner at ohnosec.org
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of App_rpt-users digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>   1. Re: Parallel Port manipulation when using Quad PCI        Card
>      (Tim Sawyer)
>   2. Re: Parallel Port manipulation when using Quad PCI Card
>      (Jim Duuuude)
>   3. Weather Script (Jeffrey S. Carrier)
>   4. DNS Name instead of IP (Jeffrey S. Carrier)
>   5. Dtmf passthrough? (Anthony Percy)
>   6. ECHOLINK CONNECT FAILURES (Bradley Haney)
>   7. Log files (torben at klimt-online.com)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Tue, 27 Mar 2012 20:09:48 -0700
> From: Tim Sawyer <tim.sawyer at me.com>
> To: app_rpt List <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: Re: [App_rpt-users] Parallel Port manipulation when using
>        Quad PCI        Card
> Message-ID: <81A89637-93D5-4603-A776-C72E1CE4EB00 at me.com>
> Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
>
> Don't forget the Oh No Sec! site...
> http://ohnosec.org/drupal/search/node/GPIO
>
> --
> Tim
> :wq
>
> On Mar 27, 2012, at 4:22 PM, Ron Simpson wrote:
>
> > Hey Guys!,
> >
> > I am looking to use the Parallel Port to control some hardware funtions
> on my node, I am using the Quad PCi card, I am looking for the command
> string to do this. Has anyone done this with a Quad Card and maybe point me
> in the right direction?
> >
> > Thanks!!
> >
> > Ron Simpson,
> > N6GKJ Amateur Radio
> > ...................
> >
> > Have you ever noticed that when you are looking for something,
> > it is always found in the last place you look?
> > _______________________________________________
> > App_rpt-users mailing list
> > App_rpt-users at ohnosec.org
> > http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120327/8de630fa/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Tue, 27 Mar 2012 20:23:13 -0700
> From: Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
> To: <n6gkj.cm98 at yahoo.com>, app_rpt mailing list
>        <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: Re: [App_rpt-users] Parallel Port manipulation when using
>        Quad PCI Card
> Message-ID: <BLU155-W47F0CE0ECD5D333520E75FB14B0 at phx.gbl>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
>
> you've got to be kidding :-).
>
> JIM
>
> Date: Tue, 27 Mar 2012 16:22:37 -0700
> From: n6gkj.cm98 at yahoo.com
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: [App_rpt-users] Parallel Port manipulation when using Quad PCI
> Card
>
> Hey Guys!,
>
> I am looking to use the Parallel Port to control some hardware funtions on
> my node, I am using the Quad PCi card, I am looking for the command string
> to do this. Has anyone done this with a Quad Card and maybe point me in the
> right direction?
>
> Thanks!!
>
> Ron Simpson,
> N6GKJ Amateur Radio
> ...................
>
> Have you ever noticed that when you are looking for something,
> it is always found in the last place you look?
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120327/16ae1577/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> Message: 3
> Date: Tue, 27 Mar 2012 23:59:36 -0600
> From: "Jeffrey S. Carrier" <jeff.carrier at rmsmsecurity.com>
> To: <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: [App_rpt-users] Weather Script
> Message-ID:
>        <
> 9E97761DFD3ED7488C4F6D0C2BC286C616C74A at Security-5.plantprotection.ad>
> Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
>
> I have a Question for anyone who might be able to help.  I'm not sure
> how many folks are using this.  I've set up the weather alert script on
> two boxes and it seems to download the alerts just fine but when I run
> it from the cron job in webmin I see this error:
>
>
>
> getWxAlert: New Wx Alerts for COC043
>
> getWxAlert: Get Wx Alert INFO for COC043: WARNING
>
> getWxAlert: Get Wx Alert INFO for COC043: ADVISORY
>
> getWxAlert: Launching playWxAlertBg...
>
> /var/lib/asterisk/Weather/getWxAlert: line 316: /playWxAlertBg: No such
> file or directory
>
>
>
> So it never really puts the alerts out over the air automatically.
>
>
>
> Can anyone point me in the right direction?
>
>
>
> Thank you,
>
>
>
> K0JSC Jeff
>
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120327/82ae9e81/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> Message: 4
> Date: Wed, 28 Mar 2012 00:01:06 -0600
> From: "Jeffrey S. Carrier" <jeff.carrier at rmsmsecurity.com>
> To: <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: [App_rpt-users] DNS Name instead of IP
> Message-ID:
>        <
> 9E97761DFD3ED7488C4F6D0C2BC286C616C74B at Security-5.plantprotection.ad>
> Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
>
> Is there a way to setup my node(s) to register a DNS name to the ASL
> server rather than an IP?  I'm finding my ISP changes my IP radically
> (up to the 3rd octet) on almost a daily basis and it takes the ASL
> server a bit to catch up.
>
>
>
>
>
> Thanks and 73 de K0JSC
>
>
>
> Sorry for the back to back posts, I was sending from the wrong email
> address and either one actually made it to the list.
>
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120328/f9a0088d/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> Message: 5
> Date: Wed, 28 Mar 2012 22:23:00 +1100
> From: Anthony Percy <anthcp at gmail.com>
> To: "app_rpt-users at ohnosec.org" <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: [App_rpt-users] Dtmf passthrough?
> Message-ID: <185EFE40-4C40-4EDB-B054-4B5B68069E91 at gmail.com>
> Content-Type: text/plain;       charset=us-ascii
>
> Hi all, no one commented on my message so i have resent it below just  in
> case it was missed....
> Any comments anyone???
>
> Regards
> Anthony, VK2ACP
>
>
> Hi all,
> I have setup voicemail on our Allstar repeater e.g i can call the
> voicemail by doing a *69999 with 9999 being the voicemail. I can hear the
> voicemail menu but none of my dtmf commands are accepted.. I thought that
> if i used the dtmf transmit comand it may work but it still does not work...
> Any ideas on how to pass dtmf to the voicemail?
>
> Regards
> Anthony, VK2ACP
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 6
> Date: Wed, 28 Mar 2012 07:24:04 -0500
> From: Bradley Haney <kc9gqr at gmail.com>
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: [App_rpt-users] ECHOLINK CONNECT FAILURES
> Message-ID:
>        <CAPg-ThTicEsubPpdtPtRrSR5GhNz-8doc=tgXBT+BR9HSMN_3Q at mail.gmail.com
> >
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
>
> Good morning  everyone.
>
> I would like to thank everyone for the help i have got from this email
> group..  all the reading i have done is going to turn our repeater
> into a power house.  1 request i have gotton from our group is that
> they would like to have a response back  if the echolink node they
> tried to dial is not available or didn't go through like it does on  a
> normal echolink box.   So if John tries to call joe  using the
> *33xxxxxxx  and lets says joe is busy or the call doesn't go through
> he hits to many numbers  etc.. he would get a response back on saying
>  node not available or failed..     did i miss something in the set
> up?
>
> also
>
> for adding a SIP phone like my droid,  instead of going through the
> sip.allstar  way  i would like to directly connect to my box.    I
> have the SIP.conf set up and my phone registers  but not sure what
> else to set up to be able to dial to my rptr node to be able to
> monitor the repeater  and ...
>
> Thanks guys..
>
>
> PS..  ALLSTAR BOX project box been running solid no crashes since the
> beginning 4 months ago..   Take that microsoft  :)
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 7
> Date: Wed, 28 Mar 2012 14:51:35 +0200
> From: "torben at klimt-online.com" <torben at klimt-online.com>
> To: "torben at klimt-online.com" <torben at klimt-online.com>,
>        "app_rpt-users at ohnosec.org" <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: [App_rpt-users] Log files
> Message-ID:
>
>  <CFFC664EDA2EE5479EA9D2D5A71DAABB321DE84E5C at ECCR05PUBLIC.exchange.local>
>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> hi all,
> where can i find the log files ? In the moment i have the problem -
> sometimes i get the error message after *3+allstarlinknodenr "connection
> failed" a connect from the telephoneportal or webtrx is ok
>
> tnx und 73 from germany
>
> tom dh6mbt
>
>
> Torben Klimt
> Hubmaierstrasse 38a
> 85051 Ingolstadt
> Telefon: 08450-928430
> Mobil: 0151-178 74499
> torben at klimt-online.com<mailto:torben at klimt-online.com>
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120328/c0b1e080/attachment.html
> >
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
> End of App_rpt-users Digest, Vol 37, Issue 26
> *********************************************
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120328/a85cea5e/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list