[App_rpt-users] no PTT when simplusb selected.

David Kierzkowski dave_k_420 at yahoo.com
Thu May 3 17:43:15 EDT 2012


Also i am currently using

carrierfrom=no
ctcssfrom=no
for the below config was jsut from trying to find a working combination
when posted the first msg..


On 5/3/2012 5:33 PM, David Kierzkowski wrote:
> I have a ACID install with URIx connected to a icom v8000. Want to setup
> as a simple repeater. Through the portal when setting the interface to
> simpleusb, no PTT will work, but i can hear recieved audio.
> if i setup the interface as usbradio (i dont want / radio is doing
> ctcss/ speak level audio ) then the radio will PTT and pass
> overmodulated audio (as expected) but no RX audio will pass.
> 
> i have a feeling theres a config issue with simpleusb.conf.. do u guys
> see anything? I dont know why it creates the [usb] device stanza. Also
> while in the simple_tune_usb.sh i can see and set the RX levels properly
> and manually flash the PTT.
> 
> [general]
> 
> [usb]
> 
> hdwtype=0
> rxboost=1
> txboost=1
> carrierfrom=dsp
> ctcssfrom=dsp
> txmixa=composite
> txmixb=0
> invertptt=0
> duplex=1
> rxondelay=0
> eeprom=0
> 
> [usb28522]
> 
> hdwtype=0
> rxboost=0
> txboost=1
> carrierfrom=usb
> ctcssfrom=usb
> txmixa=voice
> txmixb=no
> invertptt=0
> duplex=0
> rxondelay=1
> eeprom=0
> 
> 
> and here is simpleusb_tune_usb28522.conf
> [usb28522]
> ; name=usb28522
> ; devicenum=2
> devstr=4-4
> rxmixerset=400
> txmixaset=500
> txmixbset=500




More information about the App_rpt-users mailing list