[App_rpt-users] courtesy tone issue when linked

Sione Ragle ke6sth at ke6sth.ampr.org
Tue May 29 14:46:15 EDT 2012


It does not work for me as stated earlier in the thread.


 > >> I have 2 repeaters on the same box, and each one of the have a unique
 > >> courtesy tone. But when I link them, they loose that courtesy tone 
and start
 > >> using remotetx which makes it so both repeaters have the same CT.
 > >> So I went in to the rpt.conf file and under the nodes I change
 > >> "telemetry=telemetry1" for node 1 and "telemetry=telemetry2" for 
node 2.
 > >> Then under "[telemetry1]" I define a diffrent remotetx ct. but 
that did not
 > >> work. It seems that the line "telemetry=telemetry1" does not work.




On 5/29/2012 11:26 AM, Jim Duuuude wrote:
> what do you mean... it already does that
>
> JIM
>
> > Date: Tue, 29 May 2012 10:53:47 -0700
> > From: ke6sth at ke6sth.ampr.org
> > To: app_rpt-users at ohnosec.org
> > Subject: Re: [App_rpt-users] courtesy tone issue when linked
> >
> >
> > Is there going to be plans for "telemetry=" under the node config can
> > be define to different telemetry list for each node?
> >
> > http://ohnosec.org/drupal/node/124
> >
> >
> >
> > --Sione
> >
> >
> > On 5/25/2012 9:57 AM, Sione Ragle wrote:
> > > Thanks Scott,
> > >
> > > The doc here http://ohnosec.org/drupal/node/124 is what made me 
> get my hopes
> > > up :)
> > >
> > > Would been nice if it worked, and the same for events. So I can 
> keep things
> > > separate between the 2 repeaters.
> > >
> > > --Sione
> > >
> > >
> > > On 5/25/12 9:43 AM, "Scott Weis"<kb2ear at kb2ear.net> wrote:
> > >
> > >> It would appear the telemetry= is not implemented in the code. So 
> there can
> > >> be only one [telemetry] stanza.
> > >>
> > >> -----Original Message-----
> > >> From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org
> > >> [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of Sione Ragle
> > >> Sent: Thursday, May 24, 2012 11:45 PM
> > >> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> > >> Subject: [App_rpt-users] courtesy tone issue when linked
> > >>
> > >>
> > >> I am struggling trying to figure this out.
> > >>
> > >> I have 2 repeaters on the same box, and each one of the have a unique
> > >> courtesy tone. But when I link them, they loose that courtesy 
> tone and start
> > >> using remotetx which makes it so both repeaters have the same CT.
> > >> So I went in to the rpt.conf file and under the nodes I change
> > >> "telemetry=telemetry1" for node 1 and "telemetry=telemetry2" for 
> node 2.
> > >> Then under "[telemetry1]" I define a diffrent remotetx ct. but 
> that did not
> > >> work. It seems that the line "telemetry=telemetry1" does not work.
> > >>
> > >> Thanks
> > >> --Sione
> > >>
> > >>
> > >>
> > >> _______________________________________________
> > >> App_rpt-users mailing list
> > >> App_rpt-users at ohnosec.org
> > >> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> > >>
> >
> > _______________________________________________
> > App_rpt-users mailing list
> > App_rpt-users at ohnosec.org
> > http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20120529/3b33ff87/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list