[App_rpt-users] ACID Install - "Asterisk died with Code 1"

Randy Neals randy at neals.ca
Sat Nov 24 08:41:17 EST 2012


It would be quite amazing if the ACID ISO could be downloaded using TCP and
end up with an undetected error in the ISO file.
Typically CRC checksums would prevent such random things happening in a
file transfer over the Internet.

That said, I've got no other ideas what to check/fix, so downloading the
ISO and will give it a whirl.
Have spend 6 or 7 hours on trying to get Allstar installed a reliably
functioning yesterday.






On Sat, Nov 24, 2012 at 3:47 AM, Don Hackler <donh at sigma.net> wrote:

> When that happened to me, it was a corrupted ACID download.
> Spent a week installing, testing, and re-installing with no joy.
> I had to get a fresh download and install again.  Worked fine after that.
>
> On Nov 24, 2012, at 12:08 AM, Randy Neals <randy at neals.ca> wrote:
>
> > Hi all,
> >
> > -Fresh ACID install on a PC (Intel Core 2 - 2.2GHz / 4GB / 60GB SSD)
> > -Config prepared on portal and system configured via set up script.
> > -3 URIx on system
> >
> > System came up, and started spitting out
> > "mpg123: no process killed"
> > "Asterisk died with code 1"
> > "Automatically restarting Asterisk"
> >
> > I searched the list, saw what other people have tried and worked through
> that.
> > -Checked the config files with the ACID Systems Admin guide as reference.
> > -Re-made Askterisk
> > -Re-made Zaptel
> > Worked on it for a couple of hours tried rebooting several times.
> >
> > Finally, as I was writing this e-mail, the allstar PC had been running
> for 5-10 minutes and has decided to start working. Error messages have
> stopped scrolling and the green LED on the URIs is now pulsing on all 3
> URIs.
> >
> > Is this normal operation? Is there something else I can do to resolve
> this?
> >
> > Thanks,
> > Randy
> > W3RWN / VE3RWN
> > _______________________________________________
> > App_rpt-users mailing list
> > App_rpt-users at ohnosec.org
> > http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121124/efde5105/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list