[App_rpt-users] mpg123: no process killed - Asterisk ended with exit status 1

Lu Vencl vencl at att.net
Fri Oct 5 21:42:14 EDT 2012


Anyone know why a new node I just built goes through several of these before
settling down after a reboot?

I have hear this complaint from someone else before, but he can't remember
what he did to fix his node.

Thanks

Lu

KA4EPS

 

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

mpg123: no process killed

Asterisk ended with exit status 1

Asterisk died with code 1.

Automatically restarting Asterisk.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121005/4065aff2/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list