[App_rpt-users] mpg123: no process killed - Asterisk endedwith exit status 1

Steve Agee n5zua at earthlink.net
Sat Oct 6 13:36:20 EDT 2012


Same here. Mabye time to ask Dude to take a look at it. Zaptel seems to not be happy.

N5ZUA
  ----- Original Message ----- 
  From: Lu Vencl 
  To: Don Hackler 
  Cc: <app_rpt-users at ohnosec.org> ; Scott Weis ; Steve Agee 
  Sent: Saturday, October 06, 2012 12:32 PM
  Subject: Re: [App_rpt-users] mpg123: no process killed - Asterisk endedwith exit status 1


  Did the new install again with a new cd I burned and still have the same issue. 




  Sent from my iPhone, Lu Vencl

  On Oct 6, 2012, at 12:52 PM, Don Hackler <donh at sigma.net> wrote:


    I had the same thing… about 5 minutes later asterisk would finally stay up, but there would be other problems when I would try to 
    make connections to radios work.  One way audio, among other things.  I spent a few days trying to troubleshoot it.
    When I finally did a fresh download and re-installed from scratch, everything just came up and worked as expected.


    The other problem I had with that bad disk was the dictionary package was missing, so when you tried to set the
    password during the install, the root password wasn't getting set, so I would have to boot it in single user mode and force a password into it. 


    On Oct 6, 2012, at 4:41 AM, "Lu Vencl" <vencl at att.net> wrote:


      Very interesting.. I will try that and report back..
      The odd thing is that Asterisk will eventually start, but it takes about 5 minutes or so to settle down.
      KA4EPS


      From: Don Hackler [mailto:donh at sigma.net] 
      Sent: Saturday, October 06, 2012 3:00 AM
      To: app_rpt-users at ohnosec.org
      Cc: Lu Vencl; Scott Weis; Steve Agee
      Subject: Re: [App_rpt-users] mpg123: no process killed - Asterisk endedwith exit status 1

      When I had this problem, I tried to install a few times and kept coming up with this error.  I had to download a fresh copy of the install CD to
      correct the problem.  There was a subtle problem in the downloaded bits on the first CD.


      On Oct 5, 2012, at 10:44 PM, Steve Agee <n5zua at earthlink.net> wrote:



      I'm having this issue as well on a fresh install. The machine is 64 bit:

      [Oct  5 22:42:47] ERROR[23279] asterisk.c: Asterisk has detected a problem with your Zaptel configuration and will shutdown for your protection.  You have options:
              1. You only have to compile Zaptel support into Asterisk if you need it.  One option is to recompile without Zaptel support.
              2. You only have to load Zaptel drivers if you want to take advantage of Zaptel services.  One option is to unload zaptel modules if you don't need them.
              3. If you need Zaptel services, you must correctly configure Zaptel.
      mpg123: no process killed
      Asterisk ended with exit status 1
      Asterisk died with code 1.
      Automatically restarting Asterisk.

      N5ZUA

        ----- Original Message -----
        From: Scott Weis
        To: 'Lu Vencl' ; app_rpt-users at ohnosec.org
        Sent: Friday, October 05, 2012 9:23 PM
        Subject: Re: [App_rpt-users] mpg123: no process killed - Asterisk endedwith exit status 1

        Your system most likely updated it’s kernel.. So you need to rebuild/install zaptel.

        From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of Lu Vencl
        Sent: Friday, October 05, 2012 9:42 PM
        To: app_rpt-users at ohnosec.org
        Subject: [App_rpt-users] mpg123: no process killed - Asterisk ended with exit status 1

        Anyone know why a new node I just built goes through several of these before settling down after a reboot?
        I have hear this complaint from someone else before, but he can’t remember what he did to fix his node.
        Thanks
        Lu
        KA4EPS

        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.
        mpg123: no process killed
        Asterisk ended with exit status 1
        Asterisk died with code 1.
        Automatically restarting Asterisk.


------------------------------------------------------------------------


        _______________________________________________
        App_rpt-users mailing list
        App_rpt-users at ohnosec.org
        http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
      _______________________________________________
      App_rpt-users mailing list
      App_rpt-users at ohnosec.org
      http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121006/830ca95f/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list