[App_rpt-users] app_rpt svn - The Long version of my insanity

Richard Gilman rgilman at myndzi.com
Wed Oct 17 13:24:24 EDT 2012


Hi All,

A while ago, I was messing around flashing different firmware images on a Linksys WRT54GL v1.1 access point so I could extend the range a bit. While on that adventure, I noticed a few guys were making hardware modifications to expand their capability. Well, that sounded fun, so I proceeded to add an SD Card socket, 2 Serial Ports and 2 USB ports to that little guy. (Kismet etc. fun... the white hat version of course :-))

After playing around with that for a while, I kept thinking that the WRT54GL might be a candidate for that mobile allstar micro node I’ve been wanting to build. I already had the URIx from DMK and I heard some guys were running Asterisk on these things. The WRT54GL runs on 12vdc, has wireless 802.11b/g and by using my Verizon UML290 on one of the USB ports, it could act as a portable hotspot/unix host. The SD card gives me plenty of room to install Asterisk so being this close already, I decided to give the allstar node a try.

I realize that the WRT54GL is at or slightly below the minimum hardware requirements, but it might be just enough to work as a simplex node so here is where I’m at…..

16 Megs of RAM
Openwrt Backfire 10.03.1, r29592
2 Gig SD Card ext3 mounted as rootfs
2 Serial ports – 1 for console and the other for GPS
2 USB v1.1 ports – Yeah I know….just maybe though
UML290 3g/4g model on 1 USB port - working
URIx on the other USB - recognized as sound card
Separate 1500 mw regulated 5vdc supply for the MAX 233 ttl to Serial and USB ports
Wouxun KG-UV3D - via a URI cable for testing - not tested yet

I have the Openwrt buildroot environment setup on another Linux box (Fedora 16 VM)so I can build images and cross compile packages that will run on the Broadcom Chipset. I have the tonezone module compiled and running already but I am still working to get the zaptel kernel module to compile cleanly and then I can work on app_rpt (The Openwrt Astreisk distro doesn't have it). I noticed that the svn code for ACID Linux (Thanks Alan for pointing me in that direction) is optimized for uClibc and so is Openwrt. I’ll see if I can add that as a custom feed and compile it under the buildroot. I’m pretty rusty at this, but it is starting to slowly come back.

I know this sounds insane, but I’m having a whole lot of fun with my insanity 

Any pointers will be greatly appreciated!!!

Thanks,
Rich – KJ6NMY
73’s



-----Original Message-----
From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of app_rpt-users-request at ohnosec.org
Sent: Wednesday, October 17, 2012 9:00 AM
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Subject: App_rpt-users Digest, Vol 44, Issue 33

Send App_rpt-users mailing list submissions to
	app_rpt-users at ohnosec.org

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
	http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
	app_rpt-users-request at ohnosec.org

You can reach the person managing the list at
	app_rpt-users-owner at ohnosec.org

When replying, please edit your Subject line so it is more specific than "Re: Contents of App_rpt-users digest..."


Today's Topics:

   1. Re: App_rpt-users Digest, Vol 44, Issue 32 (Bradley Haney)


----------------------------------------------------------------------

Message: 1
Date: Wed, 17 Oct 2012 10:31:48 -0500
From: Bradley Haney <kc9gqr at gmail.com>
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Subject: Re: [App_rpt-users] App_rpt-users Digest, Vol 44, Issue 32
Message-ID:
	<CAPg-ThQ+847_hyUbKpRRw4=bW=jM_P6hgHydJwwQ3kLJ1+h5Eg at mail.gmail.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

If anyone is using a Zxeyl  DSL modem   don't use the routing
functions.. Bridge it  and use a different router..   I had the same
problem and swapped several modems out from the DSL company and still same out come.  Once i bridged the modem and put a router in line it works  24/7  with no problem..

On Wed, Oct 17, 2012 at 9:15 AM,  <app_rpt-users-request at ohnosec.org> wrote:
> Send App_rpt-users mailing list submissions to
>         app_rpt-users at ohnosec.org
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>         http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>         app_rpt-users-request at ohnosec.org
>
> You can reach the person managing the list at
>         app_rpt-users-owner at ohnosec.org
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific 
> than "Re: Contents of App_rpt-users digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>    1. Cant connect one more time! (Jim W7RY)
>    2. Re: Cant connect one more time! (Jim W7RY)
>    3. app_rpt svn (Richard Gilman)
>    4. Re: app_rpt svn (Jim Duuuude)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Tue, 16 Oct 2012 21:01:22 -0700
> From: "Jim W7RY" <w7ry at centurytel.net>
> To: <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: [App_rpt-users] Cant connect one more time!
> Message-ID: <7340A5C3255A497A9FE45D156646031E at JimsLaptop>
> Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
>
> Why cant I connect? I?m about ready to just shut it off... I don?t need the headache!
>
> Jim W7RY
>
>
>
> w7ry*CLI> iax2 show registry
> Host                  dnsmgr  Username    Perceived             Refresh  State
> 67.215.233.178:4569   N       28238       76.9.248.101:4569          60  Registered
> w7ry*CLI> rpt fun 28238 *32560
>     -- Call accepted by 208.70.77.197 (format ulaw)
>     -- Format for call is ulaw
>     -- Hungup 'IAX2/208.70.77.197:4569-643'
>     -- Hungup 'Zap/pseudo-1681955686'
>     -- Hungup 'Zap/pseudo-740754801'
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'rpt/node' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'digits/2' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'digits/5' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'digits/6' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'digits/0' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'rpt/connection_failed' (language 'en')
>     -- Hungup 'Zap/pseudo-662374073'
> w7ry*CLI> w7ry*CLI> iax2 show registry
> -------------- next part -------------- An HTML attachment was 
> scrubbed...
> URL: 
> <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121016/9feab
> 30f/attachment-0001.html>
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Tue, 16 Oct 2012 21:14:34 -0700
> From: "Jim W7RY" <w7ry at centurytel.net>
> To: <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: Re: [App_rpt-users] Cant connect one more time!
> Message-ID: <9EC1A048D3A2457284667E18BC100DE3 at JimsLaptop>
> Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
>
> Had to reboot to get it to connect which I have to do frequently.
>
> All of you ?I haven't rebooted my node for 2 years? folks care to weigh in as to why I have to reboot to get it to connect?
>
> 73
> Jim W7RY
>
>
>
> From: Jim W7RY
> Sent: Tuesday, October 16, 2012 9:01 PM
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: [App_rpt-users] Cant connect one more time!
>
> Why cant I connect? I?m about ready to just shut it off... I don?t need the headache!
>
> Jim W7RY
>
>
>
> w7ry*CLI> iax2 show registry
> Host                  dnsmgr  Username    Perceived             Refresh  State
> 67.215.233.178:4569   N       28238       76.9.248.101:4569          60  Registered
> w7ry*CLI> rpt fun 28238 *32560
>     -- Call accepted by 208.70.77.197 (format ulaw)
>     -- Format for call is ulaw
>     -- Hungup 'IAX2/208.70.77.197:4569-643'
>     -- Hungup 'Zap/pseudo-1681955686'
>     -- Hungup 'Zap/pseudo-740754801'
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'rpt/node' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'digits/2' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'digits/5' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'digits/6' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'digits/0' (language 'en')
>     -- <Zap/pseudo-662374073> Playing 'rpt/connection_failed' (language 'en')
>     -- Hungup 'Zap/pseudo-662374073'
> w7ry*CLI> w7ry*CLI> iax2 show registry
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
> ---------- _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> -------------- next part -------------- An HTML attachment was 
> scrubbed...
> URL: 
> <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121016/d03cd
> 8c2/attachment-0001.html>
>
> ------------------------------
>
> Message: 3
> Date: Wed, 17 Oct 2012 07:07:30 -0700
> From: "Richard Gilman" <rgilman at myndzi.com>
> To: <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: [App_rpt-users] app_rpt svn
> Message-ID: <35bb01cdac70$bf8b1450$3ea13cf0$@com>
> Content-Type: text/plain;       charset="us-ascii"
>
> Hi All,
>
> First, I'd like to apologize in advance for being a nooby here, but I 
> guess we all start out that way :-)
>
> My question is...where can I find the latest version of app_rpt from svn?
> The link on the "Manual Configure Support Page" is not working and I'm 
> not finding much via web searches.
>
> I need to cross compile it to run on an embedded system project I am 
> working on.
>
> Thanks,
>
> Rich - KJ6NMY
> 73's
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org 
> [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of 
> app_rpt-users-request at ohnosec.org
> Sent: Monday, October 15, 2012 9:00 AM
> To: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: App_rpt-users Digest, Vol 44, Issue 31
>
> Send App_rpt-users mailing list submissions to
>         app_rpt-users at ohnosec.org
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>         http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>         app_rpt-users-request at ohnosec.org
>
> You can reach the person managing the list at
>         app_rpt-users-owner at ohnosec.org
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific 
> than
> "Re: Contents of App_rpt-users digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>    1. +++ RTCM and digital Transceiver +++ (kbaumann)
>    2. Re: Alternate IAX port >> bind port not working - the fix
>       (Jon Rorke)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Sun, 14 Oct 2012 19:40:00 +0200
> From: "kbaumann" <kbaumann at chello.at>
> To: <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: [App_rpt-users] +++ RTCM and digital Transceiver +++
> Message-ID: <000501cdaa32$ef837930$ce8a6b90$@at>
> Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
>
> Hi,
>
> Because my first RTCM works perfect with our local Fm Repeater i would 
> like to connect a Motorola Tetra mobile with the second RTCM.
>
> The problem is: there is no COR Signal and also there is no 
> discriminator noise (only ready to go audio) to adjust the Squelch. Is 
> there a solution to bring them together?
>
> The SQL is not adjustable - JP1 ON or OFF gives no solution.
>
>
>
> Thank you
>
> Kurt
>
> OE1KBC
>
>
>
> -------------- next part -------------- An HTML attachment was 
> scrubbed...
> URL:
> <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121014/e0b17
> c64/at
> tachment-0001.html>
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Mon, 15 Oct 2012 10:03:11 -0400
> From: Jon Rorke <jrorke at cogeco.ca>
> Cc: app_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: Re: [App_rpt-users] Alternate IAX port >> bind port not
>         working - the fix
> Message-ID: <507C179F.3050307 at cogeco.ca>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"; Format="flowed"
>
> OK I now have it working for me.
> The bindport in IAX.conf needed to be changed to 4570 and then server 
> info on the Allstar portal also needed to be changed.
>
> Thanks to Brian for the missing piece of info. The last time I had to 
> do this was when there was no portal config.
>
> Jon VA3RQ
>
>> have you changed the port you use AT the portal?  ie the server 
>> configuration, network configuration tab?
>>
>> if you have a node that needs to be on a different port, the 
>> underlying server needs to be moved both at the end, as well as at 
>> the mother ship.
>>
>> had the same problem until i had everything lined up.
>>
>> --
>> Bryan
>> Sent from my iPhone 5
>> please forgive misspellings...
>
>
>
> On 10/12/2012 11:31 AM, George Csahanin wrote:
>> On my node 28599 here's where I had to make mods to reflect using 
>> port
>> 4570:
>> root at nat:/etc/asterisk <mailto:root at nat:/etc/asterisk># grep 4570 *
>> iax.conf:bindport=4570
>> iax_rpt_custom.conf:bindport=4570
>> root at nat:/etc/asterisk <mailto:root at nat:/etc/asterisk># There are no 
>> ports indicated in rpt.conf.
>> It all works fine, others can connect, and webtransceiver works fine.
>> I also do not use portal configuration as it won't let me ser CW ID 
>> at
>> 30 WPM
>> GeorgeC
>>
>>     ----- Original Message -----
>>     *From:* Robert Poff <mailto:wb3awj at comcast.net>
>>     *To:* app_rpt-users at ohnosec.org <mailto:app_rpt-users at ohnosec.org>
>>     *Sent:* Friday, October 12, 2012 8:32 AM
>>     *Subject:* Re: [App_rpt-users] Alternate IAX port >> bind port not
>>     working
>>
>>     Just for drill...  if you move into /etc/asterisk and do "fgrep
>>     4569 *" and "fgrep 4570 *".
>>     What do get back?
>>
>>     Here's what I see with my alternate port 4565 (on XIPAR) :
>>     iax_general_custom.conf:bindport=4565
>>     rpt.conf:28695 = radio at 127.0.0.1
>>     <mailto:radio at 127.0.0.1>:4565/28695,NONE         ;KVHF 10m
>>     Receiver - ME
>>     rpt.conf:12958 = radio at 209.213.169.196
>>     <mailto:radio at 209.213.169.196>:4565/12958,NONE ;KVHF 10m 
>> Transmitter
>>
>>     --
>>     /Robert A. Poff/
>>     /Loganville, PA/
>>
>>     */S/V Loon <http://wb3awj.hobby-site.org/loon.htm>/*
>>     /1983 Hunter 34/
>>     /Havre de Grace, MD./
>>
>>     WB3AWJ/- Allstar 27784/
>>     /Powered by Linux/
>>
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> App_rpt-users mailing list
>> App_rpt-users at ohnosec.org
>> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> -------------- next part -------------- An HTML attachment was 
> scrubbed...
> URL:
> <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121015/da092
> 329/at
> tachment-0001.html>
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
> End of App_rpt-users Digest, Vol 44, Issue 31
> *********************************************
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 4
> Date: Wed, 17 Oct 2012 07:15:09 -0700
> From: Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com>
> To: <rgilman at myndzi.com>, app_rpt mailing list
>         <app_rpt-users at ohnosec.org>
> Subject: Re: [App_rpt-users] app_rpt svn
> Message-ID: <BLU155-W4B2AD3EFCF62D107701E9B1770 at phx.gbl>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
>
> Youre right.. svn.ohnosec.org seems to be poo-ped at the moment.. Ill 
> send a message to the ohnosec.org dude and see what is going on.
>
>> From: rgilman at myndzi.com
>> To: app_rpt-users at ohnosec.org
>> Date: Wed, 17 Oct 2012 07:07:30 -0700
>> Subject: [App_rpt-users] app_rpt svn
>>
>> Hi All,
>>
>> First, I'd like to apologize in advance for being a nooby here, but I 
>> guess we all start out that way :-)
>>
>> My question is...where can I find the latest version of app_rpt from svn?
>> The link on the "Manual Configure Support Page" is not working and 
>> I'm not finding much via web searches.
>>
>> I need to cross compile it to run on an embedded system project I am 
>> working on.
>>
>> Thanks,
>>
>> Rich - KJ6NMY
>> 73's
>>
>>
>>
>> -----Original Message-----
>> From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org 
>> [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of 
>> app_rpt-users-request at ohnosec.org
>> Sent: Monday, October 15, 2012 9:00 AM
>> To: app_rpt-users at ohnosec.org
>> Subject: App_rpt-users Digest, Vol 44, Issue 31
>>
>> Send App_rpt-users mailing list submissions to
>>       app_rpt-users at ohnosec.org
>>
>> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>>       http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>>       app_rpt-users-request at ohnosec.org
>>
>> You can reach the person managing the list at
>>       app_rpt-users-owner at ohnosec.org
>>
>> When replying, please edit your Subject line so it is more specific 
>> than
>> "Re: Contents of App_rpt-users digest..."
>>
>>
>> Today's Topics:
>>
>>    1. +++ RTCM and digital Transceiver +++ (kbaumann)
>>    2. Re: Alternate IAX port >> bind port not working - the fix
>>       (Jon Rorke)
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> -
>>
>> Message: 1
>> Date: Sun, 14 Oct 2012 19:40:00 +0200
>> From: "kbaumann" <kbaumann at chello.at>
>> To: <app_rpt-users at ohnosec.org>
>> Subject: [App_rpt-users] +++ RTCM and digital Transceiver +++
>> Message-ID: <000501cdaa32$ef837930$ce8a6b90$@at>
>> Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
>>
>> Hi,
>>
>> Because my first RTCM works perfect with our local Fm Repeater i 
>> would like to connect a Motorola Tetra mobile with the second RTCM.
>>
>> The problem is: there is no COR Signal and also there is no 
>> discriminator noise (only ready to go audio) to adjust the Squelch. 
>> Is there a solution to bring them together?
>>
>> The SQL is not adjustable - JP1 ON or OFF gives no solution.
>>
>>
>>
>> Thank you
>>
>> Kurt
>>
>> OE1KBC
>>
>>
>>
>> -------------- next part -------------- An HTML attachment was 
>> scrubbed...
>> URL:
>> <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121014/e0b1
>> 7c64/at
>> tachment-0001.html>
>>
>> ------------------------------
>>
>> Message: 2
>> Date: Mon, 15 Oct 2012 10:03:11 -0400
>> From: Jon Rorke <jrorke at cogeco.ca>
>> Cc: app_rpt-users at ohnosec.org
>> Subject: Re: [App_rpt-users] Alternate IAX port >> bind port not
>>       working - the fix
>> Message-ID: <507C179F.3050307 at cogeco.ca>
>> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"; Format="flowed"
>>
>> OK I now have it working for me.
>> The bindport in IAX.conf needed to be changed to 4570 and then server 
>> info on the Allstar portal also needed to be changed.
>>
>> Thanks to Brian for the missing piece of info. The last time I had to 
>> do this was when there was no portal config.
>>
>> Jon VA3RQ
>>
>> > have you changed the port you use AT the portal?  ie the server 
>> > configuration, network configuration tab?
>> >
>> > if you have a node that needs to be on a different port, the 
>> > underlying server needs to be moved both at the end, as well as at 
>> > the mother ship.
>> >
>> > had the same problem until i had everything lined up.
>> >
>> > --
>> > Bryan
>> > Sent from my iPhone 5
>> > please forgive misspellings...
>>
>>
>>
>> On 10/12/2012 11:31 AM, George Csahanin wrote:
>> > On my node 28599 here's where I had to make mods to reflect using 
>> > port
>> > 4570:
>> > root at nat:/etc/asterisk <mailto:root at nat:/etc/asterisk># grep 4570 *
>> > iax.conf:bindport=4570
>> > iax_rpt_custom.conf:bindport=4570
>> > root at nat:/etc/asterisk <mailto:root at nat:/etc/asterisk># There are 
>> > no ports indicated in rpt.conf.
>> > It all works fine, others can connect, and webtransceiver works fine.
>> > I also do not use portal configuration as it won't let me ser CW ID 
>> > at
>> > 30 WPM
>> > GeorgeC
>> >
>> >     ----- Original Message -----
>> >     *From:* Robert Poff <mailto:wb3awj at comcast.net>
>> >     *To:* app_rpt-users at ohnosec.org <mailto:app_rpt-users at ohnosec.org>
>> >     *Sent:* Friday, October 12, 2012 8:32 AM
>> >     *Subject:* Re: [App_rpt-users] Alternate IAX port >> bind port not
>> >     working
>> >
>> >     Just for drill...  if you move into /etc/asterisk and do "fgrep
>> >     4569 *" and "fgrep 4570 *".
>> >     What do get back?
>> >
>> >     Here's what I see with my alternate port 4565 (on XIPAR) :
>> >     iax_general_custom.conf:bindport=4565
>> >     rpt.conf:28695 = radio at 127.0.0.1
>> >     <mailto:radio at 127.0.0.1>:4565/28695,NONE         ;KVHF 10m
>> >     Receiver - ME
>> >     rpt.conf:12958 = radio at 209.213.169.196
>> >     <mailto:radio at 209.213.169.196>:4565/12958,NONE ;KVHF 10m 
>> > Transmitter
>> >
>> >     --
>> >     /Robert A. Poff/
>> >     /Loganville, PA/
>> >
>> >     */S/V Loon <http://wb3awj.hobby-site.org/loon.htm>/*
>> >     /1983 Hunter 34/
>> >     /Havre de Grace, MD./
>> >
>> >     WB3AWJ/- Allstar 27784/
>> >     /Powered by Linux/
>> >
>> >
>> >
>> >
>> > _______________________________________________
>> > App_rpt-users mailing list
>> > App_rpt-users at ohnosec.org
>> > http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>>
>> -------------- next part -------------- An HTML attachment was 
>> scrubbed...
>> URL:
>> <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121015/da09
>> 2329/at
>> tachment-0001.html>
>>
>> ------------------------------
>>
>> _______________________________________________
>> App_rpt-users mailing list
>> App_rpt-users at ohnosec.org
>> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>>
>>
>> End of App_rpt-users Digest, Vol 44, Issue 31
>> *********************************************
>>
>>
>> _______________________________________________
>> App_rpt-users mailing list
>> App_rpt-users at ohnosec.org
>> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> -------------- next part -------------- An HTML attachment was 
> scrubbed...
> URL: 
> <http://ohnosec.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121017/8ff2a
> 6ed/attachment.html>
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
> End of App_rpt-users Digest, Vol 44, Issue 32
> *********************************************


------------------------------

_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at ohnosec.org
http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users


End of App_rpt-users Digest, Vol 44, Issue 33
*********************************************





More information about the App_rpt-users mailing list