[App_rpt-users] New Radio user

Scott Weis kb2ear at kb2ear.net
Sat Oct 27 12:48:11 EDT 2012


You have a single GM300 connected or a pair?

-----Original Message-----
From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org
[mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] On Behalf Of FERNANDO VILLARROEL
Sent: Saturday, October 27, 2012 12:44 PM
To: App_rpt-users at ohnosec.org
Subject: [App_rpt-users] New Radio user

Dear All.

>From 6 years ago i am user of Asterisk and now i am trying to connect
Asterisk to Radios

I am following the howto:

http://stats.allstarlink.org/dl/installcd/allstar-centos-install.pdf

I have installed ACID succesfully

I have a Motorola GM300 conected to my Asterisk (Centos)

I have a URI interface

http://www.dmkeng.com/URI_Order_Page.htm

and the follow cable:

http://www.uricables.com/DuplexMotorola.html

I am trying to install IAXRPT on my Windows XP but i can't install because
when i download show me a dowloading error.


When i run the command 

test*CLI> radio tune rxnoise

The system show me:

test*CLI> radio tune rxnoise
tune rxnoise maxtries=12, target=27000, tolerance=2750 tries=0, setting=2,
meas=15 tries=1, setting=16, meas=105 tries=2, setting=16, meas=93 tries=3,
setting=16, meas=89 tries=4, setting=16, meas=99 tries=5, setting=16,
meas=95 tries=6, setting=16, meas=88 tries=7, setting=16, meas=100 tries=8,
setting=16, meas=71 tries=9, setting=16, meas=106 tries=10, setting=16,
meas=87 tries=11, setting=16, meas=97 DONE tries=12, setting=1000, meas=97,
sqnoise=0
ERROR: RX INPUT ADJUST FAILED.
test*CLI>

So i need you help me in order i can testing my config or if you could tell
me how i can getting started

Regards.

Fernando

_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at ohnosec.org
http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users





More information about the App_rpt-users mailing list