[App_rpt-users] New Radio user

Scott Weis kb2ear at kb2ear.net
Sat Oct 27 12:54:08 EDT 2012


1). That cable is for a pair of radios to use in duplex as a repeater. 
2). Assuming that you have the radio connected to the RX cable, you need to
change JU551 to position A for discriminator audio.

-----Original Message-----
From: FERNANDO VILLARROEL [mailto:fvillarroel at yahoo.com] 
Sent: Saturday, October 27, 2012 12:51 PM
To: App_rpt-users at ohnosec.org; Scott Weis
Subject: RE: [App_rpt-users] New Radio user

Hi Scott.

I have a single GM300 conected.

--- On Sat, 10/27/12, Scott Weis <kb2ear at kb2ear.net> wrote:

> From: Scott Weis <kb2ear at kb2ear.net>
> Subject: RE: [App_rpt-users] New Radio user
> To: "'FERNANDO VILLARROEL'" <fvillarroel at yahoo.com>, 
> App_rpt-users at ohnosec.org
> Date: Saturday, October 27, 2012, 1:48 PM You have a single GM300 
> connected or a pair?
> 
> -----Original Message-----
> From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org 
> [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org]
> On Behalf Of FERNANDO VILLARROEL
> Sent: Saturday, October 27, 2012 12:44 PM
> To: App_rpt-users at ohnosec.org
> Subject: [App_rpt-users] New Radio user
> 
> Dear All.
> 
> From 6 years ago i am user of Asterisk and now i am trying to connect 
> Asterisk to Radios
> 
> I am following the howto:
> 
> http://stats.allstarlink.org/dl/installcd/allstar-centos-install.pdf
> 
> I have installed ACID succesfully
> 
> I have a Motorola GM300 conected to my Asterisk (Centos)
> 
> I have a URI interface
> 
> http://www.dmkeng.com/URI_Order_Page.htm
> 
> and the follow cable:
> 
> http://www.uricables.com/DuplexMotorola.html
> 
> I am trying to install IAXRPT on my Windows XP but i can't install 
> because when i download show me a dowloading error.
> 
> 
> When i run the command
> 
> test*CLI> radio tune rxnoise
> 
> The system show me:
> 
> test*CLI> radio tune rxnoise
> tune rxnoise maxtries=12, target=27000, tolerance=2750 tries=0, 
> setting=2,
> meas=15 tries=1, setting=16, meas=105 tries=2, setting=16,
> meas=93 tries=3,
> setting=16, meas=89 tries=4, setting=16, meas=99 tries=5, setting=16,
> meas=95 tries=6, setting=16, meas=88 tries=7, setting=16,
> meas=100 tries=8,
> setting=16, meas=71 tries=9, setting=16, meas=106 tries=10, 
> setting=16,
> meas=87 tries=11, setting=16, meas=97 DONE tries=12, setting=1000, 
> meas=97,
> sqnoise=0
> ERROR: RX INPUT ADJUST FAILED.
> test*CLI>
> 
> So i need you help me in order i can testing my config or if you could 
> tell me how i can getting started
> 
> Regards.
> 
> Fernando
> 
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> 
> 
> 





More information about the App_rpt-users mailing list