[App_rpt-users] New Radio user

FERNANDO VILLARROEL fvillarroel at yahoo.com
Sat Oct 27 14:41:50 EDT 2012


Hi.

I changed the JU551 to A position.

test*CLI> radio tune rxnoise
tune rxnoise maxtries=12, target=27000, tolerance=2750
tries=0, setting=2, meas=26186
tries=1, setting=2, meas=26186
tries=2, setting=2, meas=26213
tries=3, setting=2, meas=26213
tries=4, setting=2, meas=26213
tries=5, setting=2, meas=26213
tries=6, setting=2, meas=26213
DONE tries=6, setting=125, meas=26213, sqnoise=0
INFO: RX INPUT ADJUST SUCCESS.


Thank you for you help, now how i can continue testing my configuration?

Regards
--- On Sat, 10/27/12, Scott Weis <kb2ear at kb2ear.net> wrote:

> From: Scott Weis <kb2ear at kb2ear.net>
> Subject: RE: [App_rpt-users] New Radio user
> To: "'FERNANDO VILLARROEL'" <fvillarroel at yahoo.com>, App_rpt-users at ohnosec.org
> Date: Saturday, October 27, 2012, 1:54 PM
> 1). That cable is for a pair of
> radios to use in duplex as a repeater. 
> 2). Assuming that you have the radio connected to the RX
> cable, you need to
> change JU551 to position A for discriminator audio.
> 
> -----Original Message-----
> From: FERNANDO VILLARROEL [mailto:fvillarroel at yahoo.com]
> 
> Sent: Saturday, October 27, 2012 12:51 PM
> To: App_rpt-users at ohnosec.org;
> Scott Weis
> Subject: RE: [App_rpt-users] New Radio user
> 
> Hi Scott.
> 
> I have a single GM300 conected.
> 
> --- On Sat, 10/27/12, Scott Weis <kb2ear at kb2ear.net>
> wrote:
> 
> > From: Scott Weis <kb2ear at kb2ear.net>
> > Subject: RE: [App_rpt-users] New Radio user
> > To: "'FERNANDO VILLARROEL'" <fvillarroel at yahoo.com>,
> 
> > App_rpt-users at ohnosec.org
> > Date: Saturday, October 27, 2012, 1:48 PM You have a
> single GM300 
> > connected or a pair?
> > 
> > -----Original Message-----
> > From: app_rpt-users-bounces at ohnosec.org
> 
> > [mailto:app_rpt-users-bounces at ohnosec.org]
> > On Behalf Of FERNANDO VILLARROEL
> > Sent: Saturday, October 27, 2012 12:44 PM
> > To: App_rpt-users at ohnosec.org
> > Subject: [App_rpt-users] New Radio user
> > 
> > Dear All.
> > 
> > From 6 years ago i am user of Asterisk and now i am
> trying to connect 
> > Asterisk to Radios
> > 
> > I am following the howto:
> > 
> > http://stats.allstarlink.org/dl/installcd/allstar-centos-install.pdf
> > 
> > I have installed ACID succesfully
> > 
> > I have a Motorola GM300 conected to my Asterisk
> (Centos)
> > 
> > I have a URI interface
> > 
> > http://www.dmkeng.com/URI_Order_Page.htm
> > 
> > and the follow cable:
> > 
> > http://www.uricables.com/DuplexMotorola.html
> > 
> > I am trying to install IAXRPT on my Windows XP but i
> can't install 
> > because when i download show me a dowloading error.
> > 
> > 
> > When i run the command
> > 
> > test*CLI> radio tune rxnoise
> > 
> > The system show me:
> > 
> > test*CLI> radio tune rxnoise
> > tune rxnoise maxtries=12, target=27000, tolerance=2750
> tries=0, 
> > setting=2,
> > meas=15 tries=1, setting=16, meas=105 tries=2,
> setting=16,
> > meas=93 tries=3,
> > setting=16, meas=89 tries=4, setting=16, meas=99
> tries=5, setting=16,
> > meas=95 tries=6, setting=16, meas=88 tries=7,
> setting=16,
> > meas=100 tries=8,
> > setting=16, meas=71 tries=9, setting=16, meas=106
> tries=10, 
> > setting=16,
> > meas=87 tries=11, setting=16, meas=97 DONE tries=12,
> setting=1000, 
> > meas=97,
> > sqnoise=0
> > ERROR: RX INPUT ADJUST FAILED.
> > test*CLI>
> > 
> > So i need you help me in order i can testing my config
> or if you could 
> > tell me how i can getting started
> > 
> > Regards.
> > 
> > Fernando
> > 
> > _______________________________________________
> > App_rpt-users mailing list
> > App_rpt-users at ohnosec.org
> > http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> > 
> > 
> > 
> 
> 
> 



More information about the App_rpt-users mailing list