[App_rpt-users] Fwd: Dtmf pass through

Ian Venable ki6ies.tasma at gmail.com
Mon Oct 29 16:19:50 EDT 2012


So I still am having trouble with this. So far I have added
propagate_dtmf=yes
linktolink=yes
inxlat=#56,#57,0123456789ABCD
outxlat=#56,#57,0123456789ABCD
to the rpt.conf file on the node that has the cat200b controller attached
to it. Also on both of my other nodes that are connected via the allstar
system i have added
propagate_dtmf=yes
to there rpt.conf files. I have done a restart on all the nodes, and still
not getting the dtmf to pass through. When the dtmf passes through you
should be able to hear it on the output of the repeaters, right? As long as
it is not started with a (*) then the node would try to act on the dtmf.
The cat200b controller is in remote base weather mode, and does not require
COR, or PL to act, all it is looking at is the Tx audio from the usb fob,
which goes into the Rx port on the controller. So all the controller needs
to hear is the DTMF audio, but its not getting there. The controllers Tx
audio is connected to the Rx audio on the usb fob, and I know thats working
because I hear the controller identify itself with its version when I power
cycle it. I am probably doing something wrong, so hopefully someone could
point me in the right direction. Thanks!

Ian Ki6ies


On Sun, Oct 28, 2012 at 5:42 PM, Ken <ke2n at cs.com> wrote:

> *4 sends “telemetry” (control codes) to the other node … not DTMF****
>
> ** **
>
> I think you want****
>
> ** **
>
> propagate_dtmf=yes****
>
> ** **
>
> in the node stanza****
>
> ** **
>
> Ken****
>
> ** **
>
> *From:* app_rpt-users-bounces at ohnosec.org [mailto:
> app_rpt-users-bounces at ohnosec.org] *On Behalf Of *ki6ies.tasma at gmail.com
> *Sent:* Sunday, October 28, 2012 5:31 PM
> *To:* app_rpt-users at ohnosec.org
> *Subject:* [App_rpt-users] Fwd: Dtmf pass through****
>
> ** **
>
>
>
> -------- Original Message --------
> Subject: Dtmf pass through
> From: ki6ies.tasma at gmail.com
> To: app_rpt-users-request at ohnosec.org
> CC: ****
>
> Hello all! I need some help. I am trying to control a cat200 repeater
> controller via dtmf. It is its own node. I have my other node (uhf
> repeater)connected to it, from which i would like to send the commands
> from. I have tried the *4 and the node number. And then i hear "By your
> command". But dtmf is not making it to the controller. It is making it to
> the other node, because I can issue it commands. It is just not passing
> through the other node, which i would like for it to do. Any thoughts?****
>
> ** **
>
> Ian****
>
> ** **
>
> *Sent from my Verizon Wireless 4G LTE DROID*****
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20121029/f424337a/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list