[App_rpt-users] Outbound

Robert Garcia robert at n5qm.com
Wed Jul 3 23:30:42 EDT 2013


Harold,

You can validate this by sshing to your machine, running asterisk -r
which will give you the asterisk console, then typing "iax2 show
registry"  You should see a line that says "registered".

Robert
N5QM

On Wed, Jul 3, 2013 at 5:20 PM, Benjamin Naber <benjamin at kb9lfz.com> wrote:
> Did you update the SVN or whatever that stuff is?
>
> are you sure your node is successfully registering with the
> register.allstarlink.org server?
>
>
>
> ~Benjamin, KB9LFZ
>
> On Wed, 2013-07-03 at 13:51 -0700, Harold Kinchelow wrote:
>> Hello all
>> I recently had to rebuild my system due to a badly failed hard drive
>> which wasnt that big of a deal.
>> What I am experiencing now is, I cant make any outbound connections.
>> I have followed everything on the ohn site as far as troubleshooting
>> this type of issue with no results.
>> I seem to register on the servers ok since I seem my node in the nodes
>> list.
>> But one thing I did notice is, the site mentions a file
>> called rpt_extnodes should be in /var/lib/asterisk folder but I do not
>> see this, even after multuple restarts of asterisk and rebooting of
>> the system which I suspect is my issue.
>> Where to next?  Im at a lost now.
>>
>>
>> Thanks all
>>
>>
>> Harold
>> K7ILO
>> _______________________________________________
>> App_rpt-users mailing list
>> App_rpt-users at ohnosec.org
>> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users



More information about the App_rpt-users mailing list