[App_rpt-users] Echolink Connection

Jim Duuuude telesistant at hotmail.com
Thu Jul 4 17:09:12 EDT 2013


sounds to me like your login info is wrong

From: owen.campbell at tanti.org.uk
Date: Thu, 4 Jul 2013 22:08:23 +0100
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Subject: [App_rpt-users] Echolink Connection

Hi,
I'm struggling with connection to Echolink. I can see similar problems have occurred to others on the list, but I can't see a solution identified.
My log contains:
[Jul  4 14:04:20] ERROR[2532] chan_echolink.c: Error in parsing header on server1.echolink.org[Jul  4 14:04:40] ERROR[2532] chan_echolink.c: connect() failed to connect to the Echolink server server2.echolink.org[Jul  4 14:04:40] ERROR[2530] chan_echolink.c: connect() failed to connect to the Echolink server server2.echolink.org[Jul  4 14:04:40] ERROR[2532] chan_echolink.c: Unable to connect to directory server server2.echolink.org[Jul  4 14:05:00] ERROR[2532] chan_echolink.c: Error in parsing header on server3.echolink.org
UDP ports 5198 and 5199 are forwarded. TCP port 5200 is open and I can get a response via telnet from server1.echolink.org on 5200
Anyone any ideas?
Thanks,
Owen
--
This email has been digitally signed.
For further information, visit http://www.tanti.org.uk/index.php/blogs/owencampbell/3-tech/6-pgp








_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at ohnosec.org
http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20130704/ed93d44a/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list