[App_rpt-users] Echolink Connection

Vince P ve3elb at yahoo.com
Thu Jul 4 18:45:48 EDT 2013


In Echolink.conf chance all the servers to the following they have been working great for me. This information is also in the Echolink website. 

server1=naeast.echolink.org
server2=nasouth.echolink.org
server3=servers.echolink.org
server4=backup.echolink.org



Vince VE3ELB

On 2013-07-04, at 5:08 PM, Owen Campbell <owen.campbell at tanti.org.uk> wrote:

> Hi,
> 
> I'm struggling with connection to Echolink. I can see similar problems have occurred to others on the list, but I can't see a solution identified.
> 
> My log contains:
> 
> [Jul  4 14:04:20] ERROR[2532] chan_echolink.c: Error in parsing header on server1.echolink.org
> [Jul  4 14:04:40] ERROR[2532] chan_echolink.c: connect() failed to connect to the Echolink server server2.echolink.org
> [Jul  4 14:04:40] ERROR[2530] chan_echolink.c: connect() failed to connect to the Echolink server server2.echolink.org
> [Jul  4 14:04:40] ERROR[2532] chan_echolink.c: Unable to connect to directory server server2.echolink.org
> [Jul  4 14:05:00] ERROR[2532] chan_echolink.c: Error in parsing header on server3.echolink.org
> 
> UDP ports 5198 and 5199 are forwarded. TCP port 5200 is open and I can get a response via telnet from server1.echolink.org on 5200
> 
> Anyone any ideas?
> 
> Thanks,
> 
> Owen
> --
> This email has been digitally signed.
> For further information, visit http://www.tanti.org.uk/index.php/blogs/owencampbell/3-tech/6-pgp
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20130704/0d041f92/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list