[App_rpt-users] [Fwd: Re: Frequency Agile Remote - Continued]

Robert Poff wb3awj at comcast.net
Sat Jul 27 09:07:42 EDT 2013


Sorry, didn't notice that was off list.....
Copied below.
-- 
Robert A. Poff
Loganville, PA

S/V Loon
1983 Hunter 34
Havre de Grace, MD.

WB3AWJ - Allstar 27784
Powered by Linux 

-------- Forwarded Message --------
From: Tim Sawyer <tim.sawyer at me.com>
To: Robert A. Poff WB3AWJ <wb3awj at comcast.net>
Subject: Re: [App_rpt-users] Frequency Agile Remote - Continued
Date: Fri, 26 Jul 2013 22:31:53 -0700

Here's my Xcat config... if it helps any.






[2535] ; Change this to your assigned node number 


rxchannel = Simpleusb/usb ; Rx audio/signalling channel
remote = xcat
civaddr = 32
functions = functions-remote
lconn = PP3=1
ldisc = PP3=0
memory = memory ; Section to hold memory entries (optional)
; remote=ft897 for Yaesu FT-897 or
; remote=rbi for Doug Hall RBI1
; remote=kenwood for Kenwood mobiles such as the TMG707A
; remote=ic706 for the Icom IC-706
ioport = /dev/ttyS0 ; Specify port for serial port (optional)
iospeed = 19200
dusbabek = yes


;iobase = 0x378 ; Specify IO port for parallel port (optional)
authlevel = 2 ; Remote base authentication level
;; authlevel = 0 : Anyone can use it
;; authlevel = 1 : Requires log in, Waits for Tx key to ask for it
;; authlevel = 2 : Requires log in, asks for it automously
;mars = 0                   ; set=1 for IC-706 w/MARS mods (optional)


remote_inact_timeout=1800            ; Inactivity timer for remote base
nodes only (set to 0 to disable).
remote_timeout=5400                 ; Session time out for remote base.
(set to 0 to disable)
;remote_timeout=120                 ; Session time out for remote base.
(set to 0 to disable)
;remote_timeout_warning=30


--
Tim
:wq

On Jul 26, 2013, at 9:21 PM, Robert A. Poff WB3AWJ <wb3awj at comcast.net>
wrote:

> Still can't set the frequency on an XCAT.
> 
> I've done a complete clean install.
> 
> By running Asterisk in the foreground and turning up the debug levels,
> I see the CIV command being 
> sent to the XCAT is
> 
> FE FE 20 E0 08 01 FD
> 
> Which if I'm right is trying to retrieve memory #1 from the radio. Not
> write to the VFO (function 05 instead of 08). 
> In rpt.conf I have the remote defined as xcat (remote = xcat).
> 
> So what gives?
> 
> Again, this was working before I updated from a version of app_rpt
> from about a year ago, to current.
> 
> 
>  
> Robert A. Poff
> Loganville, PA.
> 
> 
> "Lieutenant, target the offending power boat and launch photon
> torpedoes"
> 
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20130727/3614099b/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list