[App_rpt-users] Simplex Node Help

Robert Garcia robert at n5qm.com
Sun Jun 9 11:29:39 EDT 2013


All,

I am a new Allstarlink user and I am experimenting with a simplex node
at the moment.

Hardware: PC -> URIx -> GM300

I quickly ran through the usb audio tune menu the system will transmit
while in the test menu.  However, when I try to get the system to tell
me the time or otherwise transmit under normal conditions, I get no
output and the transmitter is not keyed.

I have included this log snippet below.  It demonstrates the reception
and decoding of the DTMF digits and it appears to think it is
transmitting a response, but nothing is heard and the transmitter is
not keyed.

Any suggestions?

Thanks,

Robert
N5QM


[Jun  9 10:24:26] NOTICE[2757]: chan_usbradio.c:3015 usbradio_read:
Got DTMF char * duration 169 ms
[Jun  9 10:24:27] NOTICE[2757]: chan_usbradio.c:3015 usbradio_read:
Got DTMF char 8 duration 127 ms
[Jun  9 10:24:27] NOTICE[2757]: chan_usbradio.c:3015 usbradio_read:
Got DTMF char 1 duration 191 ms
    -- <Zap/pseudo-2190193> Playing 'rpt/goodmorning' (language 'en')
    -- <Zap/pseudo-2190193> Playing 'rpt/thetimeis' (language 'en')
    -- <Zap/pseudo-2190193> Playing 'digits/10' (language 'en')
    -- <Zap/pseudo-2190193> Playing 'digits/20' (language 'en')
    -- <Zap/pseudo-2190193> Playing 'digits/4' (language 'en')
    -- <Zap/pseudo-2190193> Playing 'digits/a-m' (language 'en')
    -- Hungup 'Zap/pseudo-2190193'



More information about the App_rpt-users mailing list