[App_rpt-users] Courtesy Tones.....

Jon Rorke jrorke at cogeco.ca
Mon Jun 24 14:26:51 EDT 2013


Try commenting out  the link2link=1 in rpt conf.

then reload the RPT conf.

Jon

If you have a tail on the sinplex mode then you dont need that. Its for 
connecting a node to a harware controller with full duplex and no tails 
or ids.
On 6/24/2013 1:46 PM, James Hill wrote:
> On 24/06/2013 18:40, Jon Rorke wrote:
>> Since this is a half duplex radio, make sure you have duplex=1 in 
>> rpt.conf _and_ in usbradio.conf you have duplex = 0.
>>
>> If usbradio has duplex = 1 then it thinks you have a full duplex radio.
>> You need to tell usbradio it is half duplex.
>>
>>
>
> Hi John,
>
> usbradio.conf is duplex=0 - Always has been!
>
> I've done a few more tests to rule out hardware (such as removing the 
> USB wlan dongle, rebooting & running on a cable) but still no luck.
>
> usbradio.conf contents are pasted below, for anyone that is interested:
>
> ;
> ; Usbradio channel driver Configuration File
> ;
>
> [general]
>
> [usb29681]
>
> hdwtype=0
> rxboost=1
> txboost=1
> rxctcssrelax=1
> ;#txctcssdefault=100.0
> ;#rxctcssfreqs=100.0
> ;#txctcssfreqs=100.0
> ;rxctcssoverride=0
> carrierfrom=vox
> ctcssfrom=no
> rxdemod=speaker
> txprelim=no
> txlimonly=no
> txtoctype=notone
> txmixa=voice
> txmixb=no
> invertptt=0
> duplex=0
> rxondelay=0
> rxnoisefiltype=0
> eeprom=0
>
> #includeifexists custom/usbradio.conf
>
>
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20130624/cc199cc2/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list