[App_rpt-users] How to connect five nodes on different mountains connected via WLan (HamNet?

Jeff Carrier k0jsc.jeff at gmail.com
Wed May 29 00:57:43 EDT 2013


You'd be better off changing those to private node numbers (anything less
than 2000) and keep your 5 digit node numbers just in case you want to have
a link to the public network.  You can also write your startup macro like
this (*31969,*31970,*31971) on one node which would establish connections
to all your private nodes on startup.

73 de K0JSC

On Tue, May 28, 2013 at 10:09 PM, Robert Poff <wb3awj at comcast.net> wrote:

> **
> Ah.... didn't think of that.
> Thanks.
>
>   --
> *Robert A. Poff*
> *Loganville, PA*
>
> *S/V Loon <http://wb3awj.hobby-site.org/loon.htm>*
> *1983 Hunter 34*
> *Havre de Grace, MD.*
>
> WB3AWJ* - Allstar 27784*
> *Powered by Linux*
>
> On Sun, 2013-05-26 at 21:45 +0200, Thomas Delmonego wrote:
>
> Hi Robert,
>
> i have execute your settings on my nodes and all functions perfectly! I
> also must modify the following script in the "iax.conf" file, stanza
> [general]:
>
> [general]
> ...
> ;register=28369:xxxxxx at register.allstarlink.org    ;xxxxxx = password
> numbers
> ;register=28944:xxxxxx at register.allstarlink.org    ;xxxxxx = password
> numbers
> ...
>
> I must put a semi-colon (;) in front of each "register" statment. I think
> this interrupt registering to the allstarlink-server. In my case is ok,
> because i have no internet connectivity on the nodes.
>
> Again many thanks for your tips, Robert!
>
> 73! Thomas, IW3AMQ
>
>
>
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20130528/4249dc25/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list