[App_rpt-users] Allmon on ACID

Chris Andrist chris.andrist at gmail.com
Fri May 31 22:53:44 EDT 2013


I got it working!

The line in bindaddr was my problem the whole time. Once I bound it to the
correct ip address it all works fine.

Thanks to everyone that replied and to those that created allmon. You guys
rock.

Regards,

Chris Andrist, KC7WSU


On Fri, May 31, 2013 at 5:02 PM, Tim Sawyer <tim.sawyer at me.com> wrote:

> Can you login with telnet? i.e. telnet 127.0.0.1 5038
> --
> Tim
> :wq
>
> On May 31, 2013, at 9:12 AM, Chris Andrist <chris.andrist at gmail.com>
> wrote:
>
> I have been trying for a few days to get Allmon to work with my nodes. For
> some reason it will not login via the manager interface.
>
> Are there some detailed instructions to get it installed. I have read the
> README at https://github.com/tsawyer/allmon/blob/master/README several
> times and still not able to get it to connect. I have also edited
> manager.conf 8-10 times and still am unable to make it work.
>
> I am not new to Linux or Asterisk at all, but for some reason I can't get
> this to work.
>
> Regards,
>
> Chris Andrist, KC7WSU
>  _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20130531/8e97fd9d/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list