[App_rpt-users] Echolink Setting

Jamey Wright jamey.wright at charter.net
Tue Nov 24 23:10:21 EST 2015


Yes, I restarted Asterisk.  BTW, my system is running ACID

Jamey
WR4JW

-----Original Message-----
From: Buddy Brannan [mailto:buddy at brannan.name] 
Sent: Tuesday, November 24, 2015 9:27 PM
To: Jamey Wright <jamey.wright at charter.net>
Subject: Re: [App_rpt-users] Echolink Setting

Dumb question:
Did you remember to either restart asterisk or reload your rpt.conf file (rpt reload from the asterisk console, or asterisk -rx "rpt reload")? 

--
Buddy Brannan, KB5ELV - Erie, PA
Phone: 814-860-3194 
Mobile: 814-431-0962
Email: buddy at brannan.name




> On Nov 24, 2015, at 10:20 PM, Jamey Wright <jamey.wright at charter.net> wrote:
> 
> Does the command “eannmode = x” only work in newer distributions such as DIAL?  I added this to the rpt.conf on my system as eannmode = 2 but connects are still announced as node number only.
>  
>  
> Thanks
>  
> Jamey
> WR4JW
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> 
> To unsubscribe from this list please visit http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem.





More information about the App_rpt-users mailing list