[App_rpt-users] Echolink Setting

Michael Hebert mhebert1975 at gmail.com
Thu Nov 26 01:55:56 EST 2015


Do you have the echolink.conf setup?

http://ohnosec.org/drupal/node/56


On Thu, Nov 26, 2015 at 12:47 AM, David KE6UPI <dshaw at ke6upi.com> wrote:

> Hello Team, I'm running RPi2 and I can seem to get Echolink to work. Does
> anyone have it running on RPi2??
>
> Thanks, David
> KE6UPI
>
> On Wed, Nov 25, 2015 at 3:10 PM, Jamey Wright <jamey.wright at charter.net>
> wrote:
>
>> Here is a snip from rpt.conf
>>
>> [41902]                                 ; Change this to your assigned
>> node number
>>
>> rxchannel=Zap/pseudo
>> erxgain=-3
>> etxgain=3
>> eannmode=2
>> ;controlstates=controlstates
>> scheduler=schedule41902
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Buddy Brannan [mailto:buddy at brannan.name]
>> Sent: Tuesday, November 24, 2015 10:23 PM
>> To: Jamey Wright <jamey.wright at charter.net>
>> Subject: Re: [App_rpt-users] Echolink Setting
>>
>> Hmm. Shouldn't matter. Where in the file did you put the statement? It
>> should be in the section where you're defining your node.
>>
>> --
>> Buddy Brannan, KB5ELV - Erie, PA
>> Phone: 814-860-3194
>> Mobile: 814-431-0962
>> Email: buddy at brannan.name
>>
>>
>>
>>
>> > On Nov 24, 2015, at 11:09 PM, Jamey Wright <jamey.wright at charter.net>
>> wrote:
>> >
>> > Yes, I did restart Asterisk.  BTW, my system is running ACID.
>> >
>> > Jamey
>> > WR4JW
>> >
>> > -----Original Message-----
>> > From: Buddy Brannan [mailto:buddy at brannan.name]
>> > Sent: Tuesday, November 24, 2015 9:27 PM
>> > To: Jamey Wright <jamey.wright at charter.net>
>> > Subject: Re: [App_rpt-users] Echolink Setting
>> >
>> > Dumb question:
>> > Did you remember to either restart asterisk or reload your rpt.conf
>> file (rpt reload from the asterisk console, or asterisk -rx "rpt reload")?
>> >
>> > --
>> > Buddy Brannan, KB5ELV - Erie, PA
>> > Phone: 814-860-3194
>> > Mobile: 814-431-0962
>> > Email: buddy at brannan.name
>> >
>> >
>> >
>> >
>> >> On Nov 24, 2015, at 10:20 PM, Jamey Wright <jamey.wright at charter.net>
>> wrote:
>> >>
>> >> Does the command “eannmode = x” only work in newer distributions such
>> as DIAL?  I added this to the rpt.conf on my system as eannmode = 2 but
>> connects are still announced as node number only.
>> >>
>> >>
>> >> Thanks
>> >>
>> >> Jamey
>> >> WR4JW
>> >> _______________________________________________
>> >> App_rpt-users mailing list
>> >> App_rpt-users at ohnosec.org
>> >> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>> >>
>> >> To unsubscribe from this list please visit
>> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll
>> down to the bottom of the page. Enter your email address and press the
>> "Unsubscribe or edit options button"
>> >> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email
>> confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to
>> the list detailing the problem.
>> >
>> >
>>
>>
>> _______________________________________________
>> App_rpt-users mailing list
>> App_rpt-users at ohnosec.org
>> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>>
>> To unsubscribe from this list please visit
>> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll
>> down to the bottom of the page. Enter your email address and press the
>> "Unsubscribe or edit options button"
>> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email
>> confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to
>> the list detailing the problem.
>>
>
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> To unsubscribe from this list please visit
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down
> to the bottom of the page. Enter your email address and press the
> "Unsubscribe or edit options button"
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email
> confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to
> the list detailing the problem.
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20151126/c61c0a4a/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list